2013-04-22 14:54:08
Φωτογραφία για Σενάρια για ΠΑΟΚ και Γκιλάς
Ο διευθυντής της "Α’ Bola", Μιγκέλ Κορέιρα, μίλησε για τον Ναμπίλ Γκιλάς, έναν ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Ο διευθυντής της "Α’ Bola", Μιγκέλ Κορέϊρα, μίλησε στον "Αrena 89,4 fm" και αποκάλυψε πως, σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, ο παίκτης που μπήκε κυρίως στο "μικροσκόπιο" των Βρύζα, Γεωργιάδη, είναι ο 22χρονος επιθετικός της Μορεϊρένσε από την Αλγερία, Ναμπίλ Γκιλάς.

Αρχικά, είπε: "Ξέρουμε ότι ήταν εδώ οι Βρύζας-Γεωργιάδης και έβλεπαν παιχνίδια του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Υπάρχει ένας παίκτης που νομίζω πως ήρθαν να δουν κι αυτός είναι ο επιθετικός της Μορεϊρένσε, ο Ναμπίλ Γκιλάς. Ο Γκιλάς γεννήθηκε στην Γαλλία, αλλά είναι Αλγερινός και παίζει με την εθνική Αλγερίας. Είναι 22 χρονών, είναι μικρός ακόμη και έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Παίζει εδώ και 2 χρόνια στην Πορτογαλία".

Και συνέχισε, σκιαγραφώντας το προφίλ του Γκιλάς: "Είναι πολύ δυνατός παίκτης, έχει βάλει 12 γκολ, δε φοβάται στο "1 με 1", είναι γρήγορος. Μπορεί να παίξει και μόνος του μπροστά, αλλά τρέχει και δεξιά και αριστερά. Του αρέσει να έχει την μπάλα στα πόδια και όταν το κάνει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα κάνει. Δεν είναι πολύ ψηλός, σκοράρει και με το κεφάλι, αλλά δεν είναι αυτό το πλεονέκτημά του. Δε φοβάται κανέναν αντίπαλο".


Για τις προτάσεις και γενικώς το ενδιαφέρον που υπάρχει γι’ αυτόν: "Αρνήθηκε ο πρόεδρος της Μορεϊρένσε, από ότι ξέρω, μια πρόταση 1 εκ. ευρώ μιας ομάδας από το εξωτερικό και νομίζω ότι με ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. μπορεί να τον πουλήσει. Τον ήθελε η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αλλά έφυγε ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ και χάλασε η μεταγραφή. Είναι μικρός ακόμη, κανείς δεν περίμενε αυτή την παρουσία του τη φετινή σεζόν. Πολλές ομάδες από το εξωτερικό τον παρακολουθούν, μόνο εκεί νομίζω μπορεί να πωληθεί, όχι στην Πορτογαλία".

Για τις επαφές του Βρύζα με τον Κονσεϊσάο και το αν μπορεί να πάρει παίκτες από την Ακαντέμικα: "Και η Ακαντέμικα έχει πολλούς νεαρούς παίκτες που πιθανόν να ενδιαφερθεί ο Βρύζας, τώρα ειδικά που είναι και ο Κονσεϊσάο προπονητήςν εκεί. Σίγουρα θα μίλησαν και με τον Εντίνιο, που φέτος έχει βάλει 10 γκολ εκεί, για εξελίξιμους συμπαίκτες του στην Ακαντέμικα. Επίσης, υπάρχει ο νεαρός Φλάβιο που είναι αρχηγός της και παίζει τόσο στόπερ, όσο και αμυντικό χαφ".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ