2013-05-14 05:11:03
Φωτογραφία για Μαρία Μπεκατώρου «Νιώθω ότι τα έχω όλα. Περισσότερα από όσα ονειρεύτηκα!»
«Προσπαθώ να είμαι χαμογελαστή και αισιόδοξη μέσα στην καθημερινότητά μου. Στο κάτω-κάτω, κάθομαι και... σκέφτομαι και λέω: "γιατί βρε Μαρία; Τι σου λείπει;". Και μου απαντώ: "δεν μου λείπει τίποτα!". Νιώθω ότι τα έχω όλα: Η δουλειά μου πάει από το καλό στο καλύτερο, έχω έναν άντρα που με λατρεύει και τον λατρεύω κι εγώ, όλη μου η ζωή είναι πολύ καλή. Έχω περισσότερα απ' όσα ονειρεύτηκα! Ωστόσο, δεν μπορώ να μη σου πω ότι με έχει επηρεάσει κι εμένα το όλο κλίμα της εποχής. Αλλά δεν θέλω να πέφτω και να μιζεριάζω. Δεν βρίσκω κάποιο νόημα σ' αυτό» είπε η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της.

Η παρουσιάστρια λέει ότι σήμερα δεν της λείπει τίποτα στη ζωή της. «Τίποτα! Νιώθω ότι τα έχω όλα! Ο Θεός υπήρξε πολύ γενναιόδωρος μαζί μου. Μου έδωσε έναν άνθρωπο που με αγαπά, μία δουλειά που με ανταμείβει, ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μου. Τι άλλο να ζητήσω; Θα ήμουν αχάριστη!».

Όσο για το αν μελαγχολεί είπε στο περιοδικό «DownTown Κύπρου»: «Κάποιες φορές, ναι! Όταν ακούσω μία άσχημη είδηση ή όταν μάθω κάτι κακό για έναν άνθρωπο - άσχετα αν τον γνωρίζω ή όχι. Εκεί στεναχωριέμαι. Αλλά, από τη φύση μου, είμαι αισιόδοξη. Έτσι γεννήθηκα: ευτυχισμένη! Και η ζωή με επιβεβαίωσε. Αλλά κι εγώ δεν ζήτησα ποτέ τα πολλά, δεν έκανα ποτέ μεγάλα ή επικίνδυνα βήματα, ούτε αδίκησα κανέναν».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ