2013-05-17 11:30:07
Φωτογραφία για ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο... ΠΑΤΑΒΟΥΚΑΣ!  *ΒΙΝΤΕΟ*
Ξέραμε ότι οι τραυματικές του εμπειρίες κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν αμέτρητες, αφού το πράγμα όταν ήταν παίκτης πήγαινε από... φάπα σε φάπα.

Φάπες στο Ελληνικό πρωτάθλημα, φάπες στα φάιναλ φορ Προφανώς είναι δύσκολο να χωνευτεί και από αυτόν το back to back του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα...

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κώστα Παταβούκα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας :

Ο Κώστας Παταβούκας σχολιάζει στον sportdog το σύνθημα του Τόμιτς και τη δήλωση του Πρίντεζη για Παναθηναϊκό. "Ούτε που το περίμεναν να πάρουν τόσο άνετα το ευρωπαϊκό"!

"Νομίζω ότι ήταν μία ατυχής έκφραση από την πλευρά του Πρίντεζη, δεν νομίζω ότι είχε απαξιωτική διάθεση για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχω διαβάσει την ανασκευαστική δήλωσή του, αλλά νομίζω ότι καμία φορά πάνω στην κουβέντα μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, χωρίς να το θέλουμε", μας είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος για τη δήλωση του Πρίντεζη και συμπλήρωσε για το βίντεο που δείχνει τον Τόμιτς να λέει ένα σύνθημα κατά του Παναθηναϊκού:


"Δεν έχω δει το βίντεο που λέτε, αλλά είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να πολώσουμε το κλίμα ενόψει και των τελικών. Τώρα αν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ακόμα και την κορυφαία στιγμή της χαράς τους σκέφτονται τον Παναθηναϊκό, τότε τι να πω; Μεγάλη χαρά για τον Παναθηναϊκό είναι αυτή".

Τέλος, ο Κ. Παταβούκας μίλησε και για τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού στο Λονδίνο: "Δεν περίμενα ότι θα έφτανε στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας με αυτή την άνεση ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω, πιστεύω ότι ούτε οι ίδιοι δεν το περίμεναν. Ήταν μαγική εικόνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το άξιζε. Το άξιζε και με το παραπάνω μάλιστα".

Το βίντεο με τον Τόμιτς, για όσους δεν το έχουν δει...

*Προφανώς λοιπόν ο κύριος Παταβούκας τώρα... κατέβηκε στη γη, αφού δεν έχει ακούσει ποτέ οπαδούς,παράγοντες ή παίκτες της ομάδας του να βρίζουν τον Ολυμπιακό ενώ παίζουν ευρωπαϊκό αγώνα ή κατακτούν κάποιο τρόπαιο. Ούτε θυμάται στο Τελ αβίβ τη συμπεριφορά κάποιων συμπαικτών του πίσω από το καλάθι, τη στιγμή που ο Πάσπαλιε εκτελούσε τις κρίσιμες βολές...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ