2013-05-17 11:28:29
Φωτογραφία για Σίγουρη θέση στον Παναθηναϊκό οι Μαυρίας και Ζέκα
Παίκτες όπως ο Μαυρίας και ο Ζέκα είναι δεδομένοι στον Παναθηναϊκό. Στον "αέρα" όσοι έχουν συμβόλαιο άνω των 250.000 ευρώ.

O Zέκα και ο Χάρης Μαυρίας είναι οι παίκτες που μπορεί να επενδύσει στο μέλλον ο Παναθηναϊκός. Οι δύο ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" έχουν κερδίσει την εκτίμηση όλων με την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τους εξαίρεσε από την συζήτηση που είχε στο Δ.Σ και αφορούσε τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί δεδομένους μόνο τους Ζέκα και Μαυρία αναλύοντας την σκέψη του στους Αναστασίου, Σαραβάκο και Νταμπίζα.

Σε εκτίμηση επίσης στον Παναθηναϊκό έχουν τους Καρνέζη, Σο, Καπίνο και Λαγό. Γι' αυτούς ωστόσο, όπως και για τους υπόλοιπους του ρόστερ που έχουν χαμηλά συμβόλαια και μπορούν να φέρουν προτάσεις, υπάρχει ανοιχτό πωλητήριο.

Όποιος φέρει προτάσεις ο Παναθηναϊκός θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με σκοπό να αποκομίσει ό,τι περισσότερο μπορεί.

Στον αέρα είναι και όσοι έχουν συμβόλαιο άνω των 200.000-250.000 ευρώ. Η πρόθεση να αποχωρήσει ο Μπουμσόνγκ και να μειωθούν σημαντικά τα συμβόλαια των Τοτσέ και Βιτόλο είναι δεδομένη. Όσοι δεν δεχτούν τις μειώσεις θα κληθούν να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Βελάσκες, Καζιγιάμα, Κουίνσι, Φορναρόλι, Γιοκίν, Μπαρμπαρούσης και Σισοκό.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ