2013-05-26 12:10:11
Φωτογραφία για Συμφώνησε σε 4ετές συμβόλαιο με Τσέλσι ο Μουρίνιο
Τετραετές συμβόλαιο συμφώνησε να υπογράψει ο Ζοζέ Μουρίνιο, η απόκτηση του οποίου θα ανακοινωθεί μετά το τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε πόσα θα παίρνει ο Πορτογάλος, ο οποίος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της Premier League και τι μεταγραφές ζήτησε.

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, αφού ρυθμίστηκαν ακόμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τους "Times" ο Πορτογάλος συμφώνησε στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και θα ανακοινωθεί μετά το τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης για τη φετινή σεζόν, αυτό της 1ης Ιουνίου με την Οσασούνα.

Ο 50χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει και ο προπονητής με τις μεγαλύτερες απολαβές στην ιστορία της Premier League, αφού θα παίρνει τον χρόνο 8.5 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πρώτος στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή της Αγγλίας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μουρίνιο δε θα προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για το αντίθετο.

Ακόμη, ο Μουρίνιο συμφώνησε να δουλέψει με ένα πιο σφιχτό μπάτζετ στο οποίο θα προστεθούν και τα όποια χρήματα έρθουν από πωλήσεις. Ο ίδιος από την πλευρά του θεωρεί πως οι "μπλε" χρειάζονται έναν ενδεκαδάτο κεντρικό αμυντικό, έναν μέσο κι έναν επιθετικό. Επίσης, επιθυμία του είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας νεαρός μέσος κι ένας τερματοφύλακας πίσω από τον Πετρ Τσεχ, ο οποίος θα παραμείνει βασικός. Πιθανότατα θα δοθεί εκ νέου δανεικός ο Τιμπό Κουρτουά.

Τέλος, έχει γίνει ήδη μία κρούση στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ντόρτμουντ. Ωστόσο, για τον Πολωνό ετοιμάζονται να κάνουν προτάσεις και οι Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπορούσια να θέλει να δώσει το παίκτη στο εξωτερικό και όχι στην Μπάγερν Μονάχου, που επίσης ενδιαφέρεται.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ