2013-05-28 17:21:11
Φωτογραφία για 1o OPEN WATER... «ΤΡΕΧΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ»! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στις 22 Ιουνίου ο Αστέρας Γλυφάδας θα έχει χρώμα ερυθρόλευκο, με το "woop.gr" να μας ενημερώνει για το 1ο Open Water!

Αναλυτικά «Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να διοργανώσει ένα τέτοιο event, μια και σαν σύλλογος είναι πρωτοπόρος και έμπειρος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γέμελος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο 1st Open Water ένα event που διοργανώνει για πρώτη φορά η ομάδα με στόχο να ανοίξει το άθλημα της κολύμβησης στο νέο του κοινό και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη - Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και ο Διευθυντής Ακαδημιών κ. Σπύρος Μπιτσάκης, μίλησαν για την... γιορτή που θα λάβει χώρα στις 22/06, ημέρα Σάββατο, στην παραλία Dreams στον Αστέρα Γλυφάδας.

Εκεί βρέθηκαν, επίσης, ο προπονητής κολυμβητικού τμήματος και ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γέμελος, καθώς και ο Πρωταθλητής κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα, Σπύρος Γιαννιώτης, και η Αναστασία Κυριλή, μία από τις νέες αθλήτριες που ήρθαν στον σύλλογο τα δύο τελευταία χρόνια.


1o OPEN WATER «ΤΡΕΧΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ»

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το event διοργανώνει ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για πρώτη φόρα και θα πάρουν μέρος 3 ηλικίες:

Α) Παιδιά 8-9 ετών ,θα κολυμπήσουν περίπου 250 μέτρα στο σύνολο σε ειδικά διαμορφωμένο στίβο μέσα στη θάλασσα ξεκινώντας και τερματίζοντας με τρέξιμο.

Β) 10 -12 ετών θα κολυμπήσουν περίπου 500 μέτρα στο σύνολο σε ειδικά διαμορφωμένο στίβο μέσα στη θάλασσα ξεκινώντας και τερματίζοντας με τρέξιμο.

Γ) Κατηγορία ενηλίκων (ερασιτέχνες) , θα κολυμπήσουν περίπου 800 μέτρα στο σύνολο σε ειδικά διαμορφωμένο στίβο μέσα στη θάλασσα.

Επίσης, κατα τη διάρκεια του event θα γίνει και σεμινάριο πρώτων βοηθειών που θα παρακολουθήσουν όσοι είναι εκεί από ναυαγοσώστική σχολή.

Θα υπάρχουν απονομές ,δώρα και θα παρευρεθούν αθλητές από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., ενώ πέρα από τον «ερυθρόλευκο» Σύλλογο θα πάρουν μέρος κι άλλα σωματεία.

«Θα είναι μια γιορτή, που την έχουμε ανάγκη όλοι μας!», τόνισε ο κ. Μπιτσάκης, ενώ με την σειρά της η Χριστίνα Τσιλιγκίρη πρόσθεσε, σχολιάζοντας για την δυναμικότητα και το όνομα του συλλόγου:

«Επειδη ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και στην κολύμβηση και παράγουμε υψηλό επίπεδο αθλητισμού, θεωρώ πως είναι η πρώτη επιλογή κάποιου».

Το καλύτερο, όμως σας το αφήσαμε για το τέλος.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την συνάντηση το νέο αίμα, οι μικροί «ερυθρόλευκοι» κολυμβητές, που μας κάλεσαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στο event και μας ξεκαθάρισαν πως θα βρίσκονται στον Αστέρα την μέρα εκείνη για να... τρέξουν και να κολυμπήσουν!

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν για το 1st Open Water... μικροί και μεγάλοι!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ