2013-05-31 01:06:48
Φωτογραφία για Αδειοδοτήθηκαν Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα, που σημαίνει ότι, αφενός οι αμφότεροι οι σύλλογοι θα λάβουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και αφετέρου, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι «πράσινοι» θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν τις μεταγραφές που επιθυμούν, χωρίς περιορισμούς.

Σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση έπαιξαν οι βελτιώσεις, με την προσκόμιση νέων στοιχείων, στους φακέλους των δύο ομάδων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πειστεί το δευτεροβάθμιο όργανο και, παρά την αρνητική εισήγηση του διευθυντή αδειοδότησης, Γιώργου Δημητρίου, να αποφανθεί θετικά επί του αιτήματος των δύο συλλόγων μετά τα μεσάνυχτα και ύστερα από «μαραθώνια» συνεδρίαση.

Άδεια συμμετοχής έλαβε και ο Πανθρακικός. Η έφεση του ΟΦΗ θα εξεταστεί την άλλη εβδομάδα, ενώ ο Άρης και ο Πανιώνιος δεν πρόκειται να αδειοδοτηθούν. Η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΠΟ αναφέρει:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 και στις τρεις ΠΑΕ».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ