2013-06-02 18:33:55
Φωτογραφία για Παίρνει Κυριακίδη για το τέρμα η Ξάνθη
Ο Νίκος Καραγεωργίου κατέληξε στον Δημήτρη Κυριακίδη για να καλύψει την μία από τις δύο θέσεις τερματοφυλάκων στην Skoda Ξάνθη μετά από την αποχώρηση των Λοντίγκιν και Λυμπερόπουλου.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης μετά από εισήγηση του Νίκου Καραγεωργίου θα κληθεί να καλύψει την μία από τις δύο θέσεις τερματοφυλάκων στο ρόστερ της Skoda Ξάνθης μετά από την αποχώρηση των Λοντίγκιν και Λυμπερόπουλου.

Ο νέος τεχνικός της ακριτικής ομάδας πόνταρε στην εμπειρία του 27χρονου γκολκίπερ από το πρωτάθλημα της Super League και ειδικότερα με τις συμμετοχές από το 2010 με την φανέλα του Λεβαδειακού.

Η συμφωνία της Skoda Ξάνθη με τον Κυριακίδη αφορά συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας, μέχρι το 2016, έναντι περίπου 80.000 ευρώ ετησίως.

Ο 27χρονος γκολκίπερ είχε στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο ενώ είχε προτάσεις από τον Πλατανιά και τον ΟΦΗ.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ, έπαιξε δανεικός σε Αγροτικό Αστέρα και Πανσερραϊκό, ενώ το καλοκαίρι του 2010 μετακόμισε στον Λεβαδειακό.

Όσον αφορά δε την περίπτωση του Λοντίγκιν σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες μετέβη στην Αγία Πετρούπολη όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στην Ζενίτ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ