2013-06-14 10:49:03
Φωτογραφία για Λοβέρδος: Εκλογές τώρα θα σήμαινε καταστροφή για τον τουρισμό!
«Εκλογές ίσον καταστροφή για τον τουρισμό και όσους κλάδους συνδέονται με αυτόν. Υποχώρηση ΝΔ, αλλά ψήφιση νόμου πχ του 2011, ή άλλη κυβέρνηση από αυτή τη Βουλή είναι οι λύσεις», τόνισε ο... πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος.

Νωρίτερα, ο Α. Λοβέρδος και παρά τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα της ΕΡΤ, τόνισε ότι προτίθεται να ψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση της νέας δημόσιας τηλεόρασης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Λοβέρδος και ο έτερος βουλευτής του νεότευκτου κόμματος Χρήστος Αηδόνης θωρούν ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης είναι ουσιαστικά η πρόταση που είχε παρουσιάσει για την ΕΡΤ προ διετίας περίπου η κυβέρνηση Παπανδρέου, στην οποία συμμετείχαν.

Οι δύο βουλευτές ζητούν να γίνουν ταχύτατα οι διαδικασίες, ώστε να ανοίξει η ΕΡΤ το συντομότερο, κάτι το οποίο θεωρούν αναγκαίο για να αποκατασταθεί η ομαλότητα. Παράλληλα, διεμήνυσαν ότι δεν μπορούν να μην εγκρίνουν ένα σχέδιο εξορθολογισμού και αναδιάρθρωσης, που οι ίδιοι, είχαν υποστηρίξει το 2011.

parapona-rodou.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ