2013-06-14 18:00:33
Φωτογραφία για Και Γκοχού βλέπει ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που χαλάσει του Μπεργκ
Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε και εξετάζεται ο Τζεράντ Γκοχού με τους πράσινους να εξετάζουν την περίπτωση του Ιβοριανού επιθετικού σε περίπτωση που χαλάσει του Μπεργκ.

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αναστασίου για την επίθεση του Τριφυλλιού αποτελεί ο Μάρκους Μπεργκ. Ένας παίκτης με τον οποίο οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία σε όλα και τον οποίο περιμένουν να λύσει το συμβόλαιο του και να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

Στο Τριφύλλι επουδενί δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν λεφτά στον Γερμανικό σύλλογο και αν συνεχίσει το Αμβούργο να αξιώνει χρήματα οι πράσινοι θα κινηθούν για άλλες περιπτώσεις, ιδίως αν τραβήξει σε μάκρος η συγκεκριμένη περίπτωση.

Ήδη στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί και μάλιστα εξετάζεται σοβαρά και ο 24χρονος Τζεράντ Μπι Γκουά Γκοχού ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην Καισερί Ερτίγιεσπορ στην Β' κατηγορία της Τουρκίας βοηθώντας την να βγει πρώτη στη βαθμολογία και να ανέβει απευθείας.

Μάλιστα ο Γκοχού ήταν και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 19 γκολ σε 31 παρουσίες και μην έχοντας εκτελέσει ούτε ένα πέναλτι. Επίσης είχε και πέντε ασίστ.

Ο Γκοχού είναι σε καλή ηλικία, έχει φιλοδοξίες, αποτελεί προσιτή λύση για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού ενώ είναι ένας καλός φορ που χρησιμοποιεί τα δυο πόδια ενώ είναι και αρκετά δυνατός.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ