2013-06-18 01:46:04
Φωτογραφία για Νέα γενιά για τη BMW Σειρά 7
Η BMW ανακοίνωσε ότι στα τέλη του 2015 θα λανσάρει τη νέα 7άρα η οποία θα είναι πολύ πιο ελαφριά, ενώ... θα προσφέρεται με ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου όπως και υβριδική.

Η γερμανική φίρμα, ετοιμάζει τη νέα γενιά της BMW Σειρά 7, για να την παρουσιάσει στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο του 2015 και να τη λανσάρει μέχρι το τέλος της ίδιας χρονιάς.

Όπως διέρρευσε στον διεθνή τύπο, το αμάξωμα της νέας 7άρας θα είναι πιο συμπαγές, αλλά και κατά πολύ ελαφρύτερο από τα 1.900 κιλά του υπάρχοντος μοντέλου –ίσως ελαφρύτερο κι από τη Σειρά 5 των 1.670 κιλών. Αυτό το «αδυνάτισμα» θα επιτευχθεί, με εκτεταμένη χρήση χάλυβα, αλουμινίου κι ανθρακονήματος.

Αναφορικά με τις διαστάσεις του μοντέλου το μήκος θα είναι στα 5.010 χλστ., το πλάτος στα 1.815 χλστ. και το ύψος στα 1.425 χλστ., ενώ θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο μεταξονίων (κλασικό κι επιμηκυμένο).

Από την άλλη, κάτω από το καπό της θα είναι διαθέσιμη μία μεγάλη γκάμα V6, V8 και V12 κινητήρων βενζίνης κι ενός 6κύλινδρου diesel. Επίσης, θα υπάρξει και μια «πράσινη» υβριδική plug-in έκδοση, που θα τροφοδοτείται από έναν κινητήρα βενζίνης κι έναν ηλεκτροκινητήρα. Όλα τα μοτέρ θα συνδυάζονται με 9άρι αυτόματο κιβώτιο της ZF, το οποίο θα μεταφέρει την κίνηση, είτε στον πίσω άξονα, είτε και στους τέσσερις τροχούς (ανάλογα την έκδοση).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ