2013-06-18 14:26:18
Φωτογραφία για ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!
Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την προεδρία του Ολυμπιακού! Τρία χρόνια γεμάτα ποδόσφαιρο, επιτυχίες, φιέστες και πολλές υποσχέσεσεις για ένα Θρύλο με ακόμα καλύτερη συνέχεια!

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων ανέλαβε την ομάδα στις 18 Ιουνίου του 2010 με τη δέσμευση να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του Σωκράτη Κόκκαλη και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό μας σε νέες, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Σε αυτή την πρώτη τριετία, με πρόεδρο τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός έχει οδηγηθεί στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και δυο Κυπέλλων, έχοντας κάνει και καλή πορεία στην Ευρώπη κερδίζοντας τον σεβασμό όλων, με την ομάδα να αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς.

Η αναγνώριση από… φίλους και εχθρούς ήταν άμεση, ενώ φαίνεται να έχουν μπει οι βάσεις για τον (ένα) μεγάλο στόχο του: να κάνει τον Ολυμπιακό μια πανίσχυρη δύναμη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο αφού στην Ελλάδα ήδη βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από τους αντιπάλους του.


Ο δεύτερος προσωπικός στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος επίσης έχει αρχίσει να υλοποιείται και έχει την σύμφωνη γνώμη του ερυθρόλευκου κόσμου, είναι ένας Ολυμπιακός «ελληνικός», ο οποίος θα στηρίζεται σε δικά του παιδιά και στους καλύτερους Έλληνες που θα αξίζουν να φορούν τη φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο στο στήθος.

Πέρα από αυτά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσα στην πρώτη του τριετία στην προεδρία του Θρύλου, ξόδεψε αρκετά εκ. ευρώ για να φέρει στον Ολυμπιακό παίκτες εγνωσμένης αξίας, διατηρώντας ταυτόχρονα σε άριστη κατάσταση τα οικονομικά του συλλόγου σε μια δύσκολη εποχή για τον τόπο.

Παράλληλα, το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας και οι σχολές ποδοσφαίρου βρίσκονται σε πλήρη άνθιση, αφού θέλει ο Ολυμπιακός να λειτουργεί στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Να ευχηθούμε οι δικές του ευχές και όνειρα για τον Ολυμπιακό μας να γίνουν πραγματικότητα και να συνεχίσει με τίτλους και διακρίσεις η πορεία που χάραξε σε αυτά τα τρία πρώτα χρόνια! Πάντα Κουπάτος και με πολλές ακόμα φιέστες!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ