2013-06-18 21:57:04
Φωτογραφία για Δείτε τι κόλπο έστησε για να διακινήσει αλλοδαπούς από το Αεροδρόμιο Χανίων
Ολόκληρη "θεατρική παράσταση" είχε στήσει ένας 37χρονος Αιγύπτιος διακινητής παράνομων αλλοδαπών ο οποίος ήθελε να "φυγαδεύσει" δύο άτομα όμως... οι αστυνομικοί του Αεροδρομίου Χανίων τράβηξαν πρόωρα την αυλαία με τη σύλληψή του.

Το κόλπο είχε στηθεί ως εξής: Ο Αιγύπτιος χρησιμοποιώντας το πραγματικό διαβατήριο της συζύγου του και του ανήλικου παιδιού του, οδήγησε στον Αερολιμένα μια άλλη γυναίκα, 34 ετών Συριακής καταγωγής με το δικό της παιδί, με την οδηγία να προσποιούνται ότι είναι οικογένειά του.

Οι αστυνομικοί του Αεροδρομίου διεπίστωσαν μετά από έλεγχο ότι η σχέση που συνέδεε τα τρία άτομα δεν ήταν συγγενική αλλά σχέση διακινητή - παράνομου αλλοδαπού και έτσι τα ενήλικα μέλη της "κομπανίας" συνελήφθησαν.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο Αιγύπτιος είχε παραλάβει τα δύο άτομα από την Αθήνα και με την καθοδήγησή του είχαν έρθει με το πλοίο της γραμμής στα Χανιά ενώ επόμενος προορισμός τους ήταν η Δανία.

Το ταξίδι τους όμως διεκόπη χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών του Αεροδρομίου και οι δύο ενήλικες θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, ο μεν 37χρονος για διευκόλυνση εξόδου από τη xώρα, σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία, ενώ η 34χρονη, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη xώρα.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ