2013-06-20 03:10:04
Φωτογραφία για Πρεμιέρα για το νέο Mazda3 μέσω του Xbox!
Οι κατασκευαστές αναζητούν ξεχωριστούς τρόπους για να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα και στο… χορό μπήκε και η Mazda. Όπως ανακοινώθηκε, στις 26 Ιουνίου θα αποκαλυφθεί ένα νέο αυτοκίνητο της ιαπωνικής μάρκας μέσω live stream στις κονσόλες Xbox της Microsoft.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για την τρίτη γενιά του Mazda3, φωτογραφία του οποίου εμφανίστηκε στη σελίδα φίλων της Mazda στο facebook. Η γραμμή των πίσω παραθύρων που ανεβαίνει αισθητά χαρίζει προφίλ coupe στο 5θυρο hatch. Η εικόνα του εμπρός μέρους του μικρομεσαίου μοντέλου θα είναι πιστή στη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας, όπως εμφανίστηκε και στο νέο Mazda6.

Το Mazda3 θα εξοπλίζεται από τη νέα γενιά κινητήρων SKYACTIV, οι οποίοι συνδυάζονται με start/stop αλλά και το σύστημα επανάκτησης της ενέργειας κατά το φρενάρισμα i-ELOOP. Εκτός από τους μεγάλους 2.0 βενζίνης και 2.2 diesel, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κάνει την εμφάνισή του και μικρότερο 4κύλινδρο σύνολο, χωρητικότητας 1.600 cc. Η έκδοση diesel θα προσφέρει μέση κατανάλωση κάτω από 4 lt/100 km και εκπομπές ρύπων κάτω από 100 g/km.

Το νέο Mazda3 θα κάνει πρεμιέρα για το κοινό στη Φρανκφούρτη το Σεπτέμβριο και θα λανσαριστεί στις αγορές της Ευρώπης στα τέλη του 2013 ή στις αρχές του 2014.
newsauto.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ