2013-06-21 08:31:14
Φωτογραφία για Εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός
Η ειδική επιτροπή της UEFA δεν πείστηκε από όσα άκουσε από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα με... άδειες βαλίτσες. Τι σημαίνει αυτό; Ο Παναθηναϊκός μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων με την ΠΑΕ -όπως ενημέρωσε μέσω της επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε- θα προσφύγει άμεσα στο CAS.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και με δεδομένο τον αποκλεισμό του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού, η Ξάνθη θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα παίξει στο β' προκριματικό γύρο του Europa League, η κλήρωση του οποίου θα γίνει την προσεχή Δευτέρα. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα με την Ελλάδα και δεν θα υπάρξει μπλοκάρισμα των μεταγραφών, αφού έχει αδειοδοτηθεί από την ΕΠΟ.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα. Όπως ανακοίνωσε, θα προσφύγει στο CAS και θα προσπαθήσει να δικαιωθεί σε μία τελευταία... ζαριά για την Ευρώπη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δυστυχώς δεν αδειοδοτηθήκαμε για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο φάκελός μας είναι πλήρης και επαρκής και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League προσφεύγοντας άμεσα στο CAS».
tom-footballnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ