2013-07-15 22:48:00
Φωτογραφία για Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ντάνστον
Έφτασε στη χώρα μας το βράδυ της Δευτέρας (15/7) ο Μπράιαντ Ντάνστον δηλώνοντας ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (15/7) ο Μπράιαντ Ντάνστον ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του στον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός πρώην άσος της Βαρέζε τόνισε πως έβλεπε από την τηλεόραση τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να τα καταφέρει.

"Είναι εκπληκτικό το γεγονός για εμένα πως πλέον ανήκω στον Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένος! Παρακολοθούσα την πορεία της ομάδας την τελευταία διετία και τα παιχνίδια της και αισθάνομαι χαρούμενος που τώρα αποτελώ μέλος της", υπογράμμισε ο Ντάνστον και συνέχισε:

"Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι εύκολο το να κατακτήσουμε για τρίτη σερί χρονιά το Ευρωπαϊκό. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Σε ερώτηση για την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη, σχολίασε: "Την πρώτη χρονιά αγωνίστηκα με τον Άρη στην Ελλάδα και τα πράγματα ήταν κάπως δύσκολα για εμένα. Δεν κύλησαν τα πράγματα όπως θα ήθελα. Όμως, να που μου δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψω και να αποδείξω την πραγματική μου αξία".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ