2013-07-17 13:46:04
Φωτογραφία για Πνίγηκε από τα σκουπίδια η Ξάνθη! Βρώμα και δυσωδία [video]
Βρώμα και δυσωδία αναδυόταν το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης από τα σκουπίδια που αντίκριζε κανείς εντός και εκτός των κάδων σκουπιδιών.

Οι κινητοποιήσεις στον χώρο των ΟΤΑ είχαν ως αποτέλεσμα να παρατηρηθούν προβλήματα στην αποκομιδή των σκουπιδιών, με τις σακούλες των απορριμμάτων να βομβαρδίζουν τους κάδους, τα σκουπίδια να ξεχειλίζουν και τον άνεμο να τα σκορπά στους δρόμους της πόλης.

Η κατάσταση στα σοκάκια της Ξάνθης παρουσιάζεται ακόμη πιο τραγική, ενώ το πρόβλημα της αποτελεσματικής αποκομιδής των σκουπιδιών δεν αποδίδεται απλώς στις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών, αλλά πηγάζει από την έλλειψη προσωπικού του Τμήματος Καθαριότητας στον Δήμο Ξάνθης. Όπως τονίζουν οι κάτοικοι της περιοχής οι κάδοι δεν έχουν πλυθεί εδώ και μήνες με αποτέλεσμα να βρωμάνε, ενώ τα δεκάδες αδέσποτα της πόλης κατακλύζουν τους κάδους, σκίζοντας τις σακούλες των απορριμμάτων και σκορπώντας τα σκουπίδια.

Το πρωί της Τετάρτης οι κάδοι που βρίσκονται περιμετρικά της Κεντρικής Πλατείας της πόλης θύμιζαν χωματερή, ενώ ακόμη και τα μικρά καλάθια σκουπιδιών που βρίσκονται διασκορπισμένα σε μικρές αποστάσεις μέσα στους δρόμους της πόλης είχαν πλημμυρίσει από τα σκουπίδια. Οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες επιτείνουν ακόμη περισσότερο το πρόβλημα, καθιστώντας ανυπόφορη τη δυσωδία σε ορισμένα σημεία της πόλης, με τους κατοίκους να δυσφορούν, συνεχίζοντας ωστόσο να κατεβάζουν τα σκουπίδια τους στους κάδους.
ThrakiToday
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ