2013-07-18 01:41:10
Φωτογραφία για Συμφώνησε με την Ουντινέζε για Καρνέζη ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τους Ιταλούς μετά από νέα επικοινωνία των δυο ομάδων στην διάρκεια της Τετάρτης και πλέον απομένει ένα χαρτί για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και η αναχώρηση του Καρνέζη για την Ιταλία.

Πολύ κοντά στην συμφωνία βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ουντινέζε με τις δυο πλευρές να έχουν νέα επικοινωνία στην διάρκεια της Τετάρτης και να τα βρίσκουν σχεδόν σε όλα με τον σύλλογο της Ιταλίας να αποδέχεται και τον τελευταίο όρο των πράσινων για την ρήτρα μεταγραφής σε άλλη ελληνική ομάδα.

Πλέον αυτό που απομένει να γίνει είναι να υπάρξει μια ακόμη επαφή, σήμερα το βράδυ ή την Πέμπτη το πρωί ανάμεσα στις δυο πλευρές προκειμένου να αποτυπωθεί η συμφωνία σε συμβόλαια και να πέσουν οι υπογραφές από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και της Ουντινέζε.

Βέβαια μέχρι να γίνει αυτό δεν μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής η οποία αν γίνει θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό 750.000, τα χρήματα που δίνει η Ουντινέζε στους πράσινους και 150.000 τα οποία ουσιαστικά χαρίζει στο Τριφύλλι ο Καρνέζης προκειμένου να πάρει μεταγραφή για τους Ιταλούς.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συμφωνία με Γκόιαν ο Αστέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συμφωνία με Γκόιαν ο Αστέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ