2013-07-18 22:08:47
Φωτογραφία για Καλός ο Τόμας Νέσιντ του ΠΑΟΚ δε λέμε, αλλά... καλύτερη η Κλάρα του (φωτό)
Η πανέμορφη Κλάρα, το στήριγμα του Τόμας και το στόρι αγάπης του Νέτσιντ που τον οδήγησε στα σκαλιά της Εκκλησίας τρεις μέρες πριν μπει για πρώτη φορά στο χειρουργείο 

Στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει τα δύο τελευταία χρόνια ο Τόμας Νέτσιντ, το μεγαλύτερο στήριγμά του, μαζί με την οικογένειά του είναι η σύζυγός του Κλαρα Βοκάσκοβα.

Μπορεί ο υψηλόσωμος φορ που έρχεται δανεικός στον ΠΑΟΚ να είναι μόλις 24 ετών, ωστόσο είναι παντρεμένος από τα 21 του, με το πανέμορφο μοντέλο από την Τσεχία.

Μάλιστα, ο γάμος του, πασίγνωστου στην Τσεχία και τη Ρωσία, ζευγαριού, είχε γίνει στην Πράγα την 1η Ιουλίου του 2011, τρεις μέρες πριν ο Νέτσιντ μπει στο χειρουργείο για πρώτη φορά. Η Κλάρα εργάζεται ως μοντέλο και μάλιστα είχε συμμετάσχει και σε καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Τσεχία.

Όπως λένε οι... κακές γλώσσες στις δύο χώρες ο 24χρονος φορ της έχει τρελή αδυναμία και δεν της χαλά χατίρι. Λίγο διάστημα μετά το γάμο της αγόρασε μία BMW X6, αξίας 77.000 by safesaver">ευρώ, ενώ τις χαρίζει συχνά-πυκνά ακριβές διακοπές, όπως έγινε το Γενάρη που οι δυο τους πήγαν στο Ντουμπάι.

Δείτε φωτογραφίες της Κλάρα, του ζευγαριού, αλλά και του γάμου τους που έγινε σε πασίγνωστο κήπο της Πράγας.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το σύμπαν του Hawking
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το σύμπαν του Hawking
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ