2013-07-18 23:19:37
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΛΕΓΑΝ, Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΠΑΝΤΙΜΠΑΝΓΚΑ!
Την απόκτηση του Βέλγου μεσοεπιθετικού , Ζιγκί Μπαντιμπανγκά, τον οποίο τα δημοσιεύματα "έστελναν" στον Ολυμπιακό, μέχρι και το καλοκαίρι του 2014, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης.

Ο 21χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε προ ημερών μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας του αναμενόταν να έρθει στην Ελλάδα για να έχει τις τελικές επαφές με τους ερυθρόλευκους, ωστόσο, όπως φαίνεται ο προορισμός του δεν ήταν το... μεγάλο Λιμάνι, αλλά… αυτό του Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της κρητικής ΠΑΕ, Γιάννης Δασκαλάκης, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα, με αποτέλεσμα ο 21χρονος μεσοεπιθετικός να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Εργοτέλη που θα έχει ισχύ για έναν χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου μονοετούς διάρκειας με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή Ziguy Badibanga. Ο 21 ετών (26/11/1991) μεσοεπιθετικός, διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων του Βελγίου και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του, αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε στη Σαρλερουά (24 συμμ., 4 γκολ) ως δανεικός από την Άντερλεχτ. Αναδείχθηκε από την Ακαδημία της Άντερλεχτ, στα τμήματα της οποίας παρέμεινε επί εννέα χρόνια (2000-09) πριν γίνει επαγγελματίας και καταγράψει 26 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (2009-11). Τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε δανεικός στην Ολλανδική Ντε Γκράαφσαπ (7 συμμ.). Ο ποδοσφαιριστής έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στον Άγιο Παύλο Νάουσας, μαζί με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Εργοτέλη Γιάννη Δασκαλάκη, και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και στον Εργοτέλη. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Με σκληρή δουλειά θα δείξω τι αξίζω και θα δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ