2013-07-19 12:48:02
Φωτογραφία για Επανέρχεται με νέα πρόταση για Σουάρες η Άρσεναλ
Πράσινο φως στον Αρσέν Βενγκέρ άναψε η διοίκηση της Άρσεναλ και ο Αλσατός είναι έτοιμος να καταθέσει νέα πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών.

Η απόκτηση ενός επιθετικού κλάσης είναι ο πρώτος στόχος της Άρσεναλ, η οποία βλέπει να απομακρύνεται η περίπτωση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Εκτός από τον Αργεντινό στο στόχαστρο των "κανονιέρηδων" βρίσκονται ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Λουίς Σουάρες, στον οποίο φαίνεται πως έχουν ρίξει όλο τους το ενδιαφέρον.

Ως τώρα έχει απορριφθεί η πρόταση των 30 εκατομμυρίων λιρών, ενώ οι ιθύνοντες της Άρσεναλ είχαν ενημερώσει για την πρόθεσή τους να καταθέσουν και πρόταση 35 εκ. λιρών, η οποία επίσης δε θα είχε τύχη. Έτσι αποφάσισαν να δώσουν στον Αρσέν Βενγκέρ τη δυνατότητα να κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 40 εκ. λιρών, ισόποση δηλαδή με τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή.

Σε περίπτωση που το δημοσίευμα της "Daily Mail" επιβεβαιωθεί και κατατεθεί τέτοιου ύψους πρόταση, τότε θα ξεκαθαριστεί και το μπέρδεμα που υπάρχει με τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Σουάρες. Υπενθυμίζεται πως οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ισχυρίζονται πως η εν λόγω ρήτρα δεν είναι δεσμευτική, ενώ ο εκπρόσωπός του, Πέρε Γουαρδιόλα, θεωρεί πως σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί τότε οι "κόκκινοι" πρέπει αυτομάτως να πουλήσουν τον παίκτη.


Από εκεί και πέρα, στο "Έμιρεϊτς" θα παραμείνει και φέτος ο Μπακαρί Σανιά παρά τα όσα έχουν γραφτεί για το μέλλον του. "Απολαμβάνω που παίζω για την Άρσεναλ. Αγαπάω την ομάδα και πάντα δίνω το 100%. Είμαι ακόμα εδώ. Πολλοί έλεγαν πως θα επιστρέψω στη Γαλλία, αλλά είμαι εδώ και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν.

Πέρυσι ήταν δύσκολα. Έχω συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο και ο κόσμος έλεγε πως ψαχνόμουν να φύγω. Ωστόσο, προσπάθησα να μείνω όσο πιο ήρεμος γινόταν. Τώρα θα δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία και να έχω μία καλή σεζόν με την Άρσεναλ. Πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ