2013-07-19 17:43:28
Φωτογραφία για Τι λέει το ΓΕΣ για το ατύχημα με το UAV και τις παρενέργειες στην υγεία του προσωπικού
Ένα 24ωρο μετά από την αποκάλυψη του Onalert για το ατύχημα με το UAV στα Μέγαρα και τις επιπτώσεις που πιθανόν έχει σε προσωπικό της μονάδας το ΓΕΣ αντιδρά “ημιεπίσημα” και τοποθετείται μέσω “αρμοδίων πηγών”. Οι οποίες επιβεβαιώνουν απολυτως τα όσα γράφτηκαν και επισημαίνουν απλώς ότι “έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για να εξεταστούν αλλά λόγω του εξειδικευμένου των εξετάσεων, υπάρχει χρονική καθυστέρηση”. 

Σύμφωνα λοιπόν με τις πηγές του ΓΕΣ:

-Σύμφωνα με την τυποποιημένη διαδικασία, επιτόπου μετέβη ο ειδικός λόχος πυρηνικής βιολογικής χημικής 'Αμυνας (ΠΒΧ) ο οποίος δεν διαπίστωσε διαρροή τοξικών ή ραδιενέργειας,

-Επιπρόσθετα στην περιοχή μετέβη η διαρκής επιτροπή μέτρησης ακτινοβολίας του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών η οποία επίσης δεν διαπίστωσε τέτοια ευρήματα.

Όσον αφορά στα παράπονα που διατυπώνονται από τα επιτόπια στελέχη της ΥΠΑ και της πυροσβεστικής για πονοκεφάλους κλπ, οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι από καιρό έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για να εξεταστούν αλλά λόγω του εξειδικευμένου των εξετάσεων, υπάρχει χρονική καθυστέρηση.

http://www.onalert.gr/stories/ti-leei-to-ges-gia-to-atyxima-me-to-uav-kai-tis-parenergeies
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ