2013-07-21 22:47:06
Φωτογραφία για Κυριακή 21 Ιουλίου 2013 Αθήνα 32οC   Θεσσαλονίκη 31οC    Καιρός από meteorologos.gr PREMIUM ΕΙΣΟΔΟΣ  tanea.gr  Σπορ - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline Βιλανόβα Σόιμπλε Υπόθεση Ζίμερμαν Τζακ Λιουαναζήτηση Επικαιρότητα Απόψεις Υγεία Life & Style tanea360° NEATV Εικόνες Infographics Επικαιρότητα Σπορ Ποδόσ
Καθοριστική θα είναι η εβδομάδα που αρχίζει για το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση των ερυθρολεύκων έχει στείλει μήνυμα στον Ράφικ Τζιμπούρ να ενσωματωθεί τη Δευτέρα το πρωί στις προπονήσεις, αλλιώς θα υποστεί κυρώσεις. Από την παρουσία του, αλλά και την απόφαση της διοίκησης για τον Τζαμέλ Αμπντούν, θα εξαρτηθούν πολλά σε ότι αφορά τα μεταγραφικά των Πειραιωτών.

Τα δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να ανεβάσει την προσφορά της για την αγορά του Αμπντούν στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ άλλα από την Ιταλία λένε ότι ο Γκρέκο θα γυρίσει δανεικός στην πατρίδα του και μάλιστα όπως τονίζουν χαρακτηριστικά φαβορί για την απόκτησή του είναι η Λιβόρνο.

Στην Ισπανία επίσης γράφουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον γκολκίπερ της Σαραγόσα Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο για τον οποίο έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές για τον δανεισμό του στους ερυθρόλευκους.

Σίγουρα στον Ολυμπιακό κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας. Πρώτος στόχος είναι ο Γιόαν Μολό και σε δεύτερο πλάνο ο Σιλβέν Μαρβό της Νιούκαστλ. Στην περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα ο Ράφικ Τζιμπούρ σίγουρα θα αποκτηθεί και άλλος επιθετικός

Ψηλά στη σχετική λίστα των Πειραιωτών είναι ο όνομα του Γιόχαν Ελμάντερ, με τον οποίο όμως δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To μωρό της Ρόζμαρι
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To μωρό της Ρόζμαρι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ