2013-07-30 09:52:21
Φωτογραφία για ΣΑΒΙΟΛΑ : ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ!
Ο Χαβιέρ Σαβιόλα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ να τον αποκτήσει και δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει, αλλά ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό.

Τον καλεί η πατρίδα του και η ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά ο Χαβιέρ Σαβιόλα παραμένει πιστός στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός επιθετικός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «La Red» της πατρίδας του ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με το μέλλον του.

«Έχω υπογράψει για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και θα επέστρεφα στη Ρίβερ μόνο μετά τη λήξη του συμβολαίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Εδώ το ποδόσφαιρο μοιάζει πολύ με αυτό της Αργεντινής και ο κόσμος είναι πολύ θερμός στις εκδηλώσεις του», τόνισε.

Μάλιστα δεν έκρυψε πως δεν του αρέσουν αρκετά πράγματα στη Ρίβερ Πλέιτ. «Η Ρίβερ με ήθελε, αλλά τώρα δεν είναι η στιγμή. Για να πάρεις κάποια στιγμή την απόφαση να επιστρέψεις πρέπει να είσαι έτοιμος και να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες
. Ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν έχει παρελθόν ή μνήμη. Ένιωσα συχνά πως οι διοικούντες τη Ρίβερ με εκμεταλλεύτηκαν λέγοντας πως επικοινώνησαν μαζί μου, αλλά δεν το έκαναν ποτέ. Αν είχαν επενδύσει σωστά τα χρήματα από τις πωλήσεις παικτών όπως εγώ, δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα τώρα. Πάντα φταίνε οι παίκτες… Στο φιλικό προς τιμήν του Ορτέγκα ένιωσα πως κάποιοι ήταν δυσαρεστημένοι μαζί μου. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται και παρασύρονται δίχως να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε έναν οπαδό γιατί δεν επιστρέφει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας», είπε.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην εθνική Αργεντινής, ο 32χρονος άσος ανέφερε: «Δεν έκλεισα ποτέ την πόρτα στην εθνική Αργεντινής. Για την ώρα, ωστόσο, αυτό που προέχει είναι να παίξω καλά στην ομάδα μου».

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι. «Ο Μέσι είναι καλύτερος άνθρωπος από ό,τι παίκτης. Και είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ