2013-07-31 03:46:05
Φωτογραφία για Ο Νίκος Αλιάγας γίνεται γραμματόσημο!
Ο Νίκος Αλιάγας έχει διαφημίσει πολλές φορές την ομορφιά της Ελλάδαςμας στο εξωτερικό. Όχι μόνο με την επιτυχημένη προσωπική του πορεία και τα όσα λέει για την χώρα καταγωγής του αλλά και με τις φωτογραφίες που μοιράζεται στα social media από τα ταξίδια του εδώ.

Ο παρουσιαστής που έγινε και πρόσφατα πατέρας ζει και εργάζεται στην Γαλλία αλλά δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα και φαίνεται πως για αυτό ήρθε η ώρα να του απονεμηθεί το βραβείο των ΜΜΕ το οποίο «απονέμεται σε όσους ξεχώρισαν στον τομέα της επικοινωνίας για την ανεκτίμητη προσφορά τους στη διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού και στη διάχυση (διάδοση) των Ελληνικών ιδεών, αξιών και πνεύματος σ´ολόκληρο τον κόσμο».

Εκτός από αυτή την διάκριση ο Νίκος Αλιάγας θα έχει την τιμή να γίνει γραμματόσημο! Στις 16 Σεπτεμβρίου τα ΕΛΤΑ κυκλοφορούν τη νέα τους σειρά γραμματοσήμων με τίτλο «Διακεκριμένες Ελληνικές Προσωπικότητες» και ανάμεσά τους είναι και εκείνος! Είναι η πρώτη φορά που κάποιος εν ζωή γίνεται γραμματόσημο! Με αυτό τον τρόπο ο παρουσιαστής θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ