2013-07-31 15:33:03
Φωτογραφία για Έξι αγαπημένες μπάντες ενώνουν τις μελωδίες τους για καλό σκοπό
Για πρώτη φορά στο Ηράκλειο, έξι γνωστές και αγαπημένες μπάντες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και τραγουδούν αφιλοκερδώς για τους «Φίλους που σώθηκαν από τροχαία δυστυχήματα».

Τα συγκροτήματα «Άλλη Μπάντα», «Ήχοι Ίριδας», «Σχήμα Οξύμωρον», «Lunar Sea» «Wrong Way» και «Why Not the Band» υπόσχονται να μας χαρίσουν 2 ώρες γεμάτες μουσική, την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013, στις 21:30 μμ, στο κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και υποστηρικτή τον δήμο Ηρακλείου. Την ίδια βραδιά, ο Ρ. Ό. Ηρακλείου θα βραβεύσει για το σημαντικότατο έργο τους, την Τροχαία Ηρακλείου, το Ε.Κ.Α.Β., την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό Σώμα, την Περιφέρεια Κρήτης, το δήμο Ηρακλείου, καθώς και τους συλλόγους εθελοντών ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου, Ε.ΣΥ.ΠΡΩ.Τ.Α., ΠΡΟ.Τ.Α., ΤΡΟΧΟΠΡΟΛΗΨΗ και ΠΑΡΚΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΕΝΤΑ για τη συμβολή τους στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από χορηγίες και δωρεές, θα διατεθούν για να αγοραστούν κράνη μοτοσυκλέτας, τα οποία και θα μοιραστούν δωρεάν και με τυχαίο τρόπο σε μοτοσικλετιστές, μέσα από ένα «μπλόκο» διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.

ΣΗΜ.: Η είσοδος του κηποθεάτρου Μ. Χατζιδάκις είναι από την λ. Πλαστήρα, απέναντι από το ύψος του Πολιτιστικού Κέντρου
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ