2013-07-31 20:36:45
Φωτογραφία για eurohoops.net : Η ΤΣΣΚΑ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΕΝΕΡ ΓΙΑ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ
Σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net", αναφέρει ότι η ΤΣΣΚΑ είπε "όχι" στην πρόταση της Φενέρ για τον Μίλος Τεόντοσιτς, αφού η ρωσική ομάδα υπολογίζει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στα πλάνα της για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα υποστηρίζει, επικαλούμενο δικές του πηγές, ότι το σχέδιο της Φενέρ να προσθέσει τον Μίλος Τεόντοσιτς στο ρόστερ της ως κύριο πόιντ γκαρντ της για την επόμενη σεζόν δεν θα γίνει πραγματικότητα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποφάσισε να μην αφήσει τον Τεόντοσιτς να πάει στην Τουρκία και οι διαπραγματεύσεις κατέρρευσαν. Η στάση της ρωσικής ομάδας ήταν σταθερή και ίσως δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να κάνει η Φενέρ, προκειμένου να πάρει τον παίκτη.

Ο πρώην παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης έχει συμβόλαιο με τη Ρωσική ομάδα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (2014), η οποία δεν περιλαμβάνει κανενός είδους ρήτρα εξαγοράς για αυτό το καλοκαίρι. Παρά τη δυσαρέσκεια της ΤΣΣΚΑ μετά το τελευταίο Final Four, οι Ρώσοι ήξεραν ότι αυτή τη στιγμή δεν υπήρχε ελεύθερος παίκτης στην αγορά που να μπορεί να αντικαταστήσει τον Τεόντοσιτς και κυρίως που θα μπορούσε να αποδειχθεί καλύτερος για έναν από τους κύριους αντιπάλους τους στην επερχόμενη Ευρωλίγκα.

Το ερώτημα για τη Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ είναι αν η τουρκική ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει έναν άλλο παίκτη, αν συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι υπάρχει επίσης ο Μπο ΜακΚάλεμπ στο ρόστερ τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ