2013-07-31 21:59:18
Φωτογραφία για Χαϊδάρι – Διαλύεται η παράταξη Μαραβέλια - Πλήρης ανατροπή δημοτικού σκηνικού...!!!
Μέχρι και το περασμένο Σάββατο, όλα ήταν διαφορετικά στο Δήμο Χαϊδαρίου Αττικής. Η παράταξη του δημάρχου, Δημήτρη Μαραβέλια, αναμφίβολα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στα δημοτικά πράγματα της πόλης, έστω και με την κόπωση 2 4ετιών.

    

Το περασμένο Σάββατο, όμως, - το μοιραίο αυτό Σάββατο, 27 Ιουλίου - , άλλαξαν όλα. Ο Μάριος Λιακόπουλος, - παιδικός φίλος του δημάρχου, συναγωνιστής στην ΟΝΝΕΔ, στην Νέα Δημοκρατία, στα δημοτικά του Χαϊδαρίου, στην ζωή…, επιστήθιος εξομολογητής, εν δυνάμει διάδοχος εφ όσον ο δήμαρχος θα διεκδικούσε βουλευτική έδρα στην Λακωνία - , συνελήφθη επ αυτοφώρω…, «να τα πιάνει». Συνέβη αυτό που όλοι ψιθύριζαν στα καφέ και τα ταβερνάκια της πόλης…, και που οι περισσότερο ψυλλιασμένοι περίμεναν να συμβεί…!!!

     

Λίγο ή άμετρη σιγουριά…, λίγο η υπερβολή, συνέβαλαν στο μοιραίο. Ο Μάριος βρέθηκε με χειροπέδες κρατούμενος για εκβίαση και δωροδοκία. Έκτοτε, το μοιραίο γίνεται και καθοριστικό…!!!


      

Η δημοτική παράταξη του δημάρχου βρίσκεται σε στάδιο πλήρους διάλυσης…!!! Η από εδώ και πέρα ροή των νομικών και δικαστικών εμπλοκών θα συμπαρασύρει στην κατάρρευση όχι μόνον ό, τι απέμεινε ανέπαφο, από τις εξελίξεις, αλλά και πρόσωπα από άλλες ίσως παρατάξεις που είχαν ανάμειξη στις δημοτικές υποθέσεις.

        

Νέοι παίκτες μπαίνουν στην δημοτική κονίστρα διεκδικώντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

      

Σαφέστατα, ο ρόλος του Θόδωρου Σπηλιώπουλου ως επικεφαλής της παράταξης "Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι" αναβαθμίζεται και ως υποψήφιος δήμαρχος προσλαμβάνει μια ιδιαίτερη δυναμική.

      

Δύναμη μη αμελητέα μπορεί να αναδειχθεί και μια ενδεχόμενη και στα παρασκήνια προετοιμαζόμενη κίνηση υπό τον Βαγγέλη Ντηνιακό, γιο του πρώην δημάρχου, Κυριάκου Ντηνιακού…!!!  Κι ο υιός όμως πρέπει να κάνει ρήξεις…!!!

     

Ο νυν πρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας, μπήκε δυναμικά μεν αλλά με την τροπή των πραγμάτων καλείται να απομακρύνει ό, τι παλιό και φθαρμένο έχει πλάι του…!!!

Γιάννης Σπ. Παργινός 
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ