2013-08-01 10:19:00
Φωτογραφία για Μένει οριστικά ο Λο
Μία… έγνοια λιγότερη έχουν πλέον στον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί με την αλλαγή του μήνα παρήλθε και η προθεσμία που είχε δοθεί στον Έισι Λο για το ΝΒΑ. Ο Αμερικανός γκαρντ μπορούσε βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει με τους «ερυθρόλευκους» να βρει συμβόλαιο στην πατρίδα του μέχρι τις 31 Ιουλίου, ωστόσο πλέον το «παράθυρο» αυτό έκλεισε. Έτσι και τυπικά ο Έισι Λο θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού για την επόμενη διετία. Ο 28χρονος άσος θα εισπράξει περίπου 800.000 δολάρια για κάθε χρόνο συμβολαίου (το προηγούμενο συμβόλαιο τού απέφερε 550.000 δολάρια), ενώ εφόσον εξαντλήσει τη διετία θα έχει συμπληρώσει τριάμισι χρόνια στο λιμάνι.

O Λο είχε καθοριστική συμβολή στις επιτυχίες του Ολυμπιακού τις τελευταίες δύο σεζόν. Φέτος στην Α1 είχε 7,5 πόντους (76,6% βολές, 58,6% δίποντα, 30,8% τρίποντα), 2,4 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 18,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 8,1 πόντους (74% βολές, 46,2% δίποντα, 41,3% τρίποντα), 2,1 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε 22,3 λεπτά ανά αγώνα.


Αναμονή για Παπαπέτρου

Με την προσθήκη του Ματ Λοτζέσκι και την οριστική παραμονή του Έισι Λο, στον Ολυμπιακό στρέφονται πλέον στην απόκτηση του Γιάννη Παπαπέτρου. Μέχρι τη Δευτέρα περιμένουν την απάντηση στην πρόταση που του έχουν κάνει για πολυετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 200.000 ευρώ. Ο 19χρονος φόργουορντ βρίσκεται σε δίλημμα μεταξύ της φοίτησης στο κολέγιο του Τέξας (όπου φέτος έκανε τον πρώτο χρόνο σπουδών κι έπαιξε στο NCAA) και της προοπτικής του ΝΒΑ ή των πολύ καλών χρημάτων του Ολυμπιακού και της παρουσίας σε μία επαγγελματική ομάδα που πρωταγωνιστεί. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να πείσουν τον Παπαπέτρου πως δεν θα του κλείσουν το δρόμο προς το ΝΒΑ και πως μπορεί ακόμη και μέσω της παρουσίας του στην ομάδα να κερδίσει μία καλή θέση σε μελλοντικό ντραφτ και να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ