2013-08-01 13:48:07
Φωτογραφία για Eμπορικός Σύλλογος Πάτρας:Η διαφύλαξη της Κυριακάτικης Αργίας, μοναδικός δρόμος
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30/7/2013 στα γραφεία του Ε&ΕΣΠ συνάντηση της Διοίκησης του Ε&ΕΣΠ με το Προεδρείο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο συζήτησης την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία, ιδιαίτερα στο εμπόριο καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις με την ψήφιση του αριθ. 16 για την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας.

Η άποψη που κυριάρχησε είναι ότι η ψήφιση των 7 κατ΄ αρχήν Κυριακών είναι προάγγελος πλήρους κατάργησης και των 52 Κυριακών κατ΄ απαίτηση των πολυεθνικών και των πολυκαταστημάτων ιδιαίτερα ξένων συμφερόντων.

Η Κυβέρνηση σύντομα θα επανέλθει στο θέμα, απέναντι σ΄αυτή την πολιτική, θα πρέπει να αντιπαρατεθούμε με αποφασιστικότητα και ενωμένοι.

Επομένως μοναδικός δρόμος είναι η κατάργηση του Νόμου στην πράξη.

Τα Δ.Σ. απεφάσισαν να προβούν το καθ΄ ένα σε ενέργειες προς τα Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Όργανα καθώς και προς την Περιφέρεια, θα είναι σε ετοιμότητα και συνεχή επαφή για συντονισμό ενεργειών.

Η διαφύλαξη της Κυριακάτικης Αργίας είναι άμεση προτεραιότητά μας , όπως και η διατήρηση της οικογενειακής συνοχής, που πηγάζει από τον ελεύθερο χρόνο του κάθε ανθρώπου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ