2013-08-01 13:49:16
Φωτογραφία για Ανατροπή στην υπόθεση του εκβιασμού επιχειρηματία - Οι Γεωργιανοί δείχνουν συγγενή του θύματος!
Τσετσένοι και ένα συγγενικό πρόσωπο του θύματος βρίσκονται πίσω από την υπόθεση εκβιασμού του 61χρονου επιχειρηματία από τους Κουνάβους, σύμφωνα με όσα είπε... στην ανακρίτρια ο 49χρονος Γεωργιανός - ένας εκ των δύο που συνελήφθησαν για την υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, καθώς οι δύο συλληφθέντες φέρονται να απειλούσαν τον 61χρονο να τους δώσει 100.000 ευρώ, προκειμένου να μην πειράξουν την οικογένειά του!

Λίγο πριν τις 12.00 οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου οι δύο Γεωργιανοί, με τον ένα, τον 57χρονο να αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στην απόπειρα εκβιασμού. Ο ίδιος είπε ότι απλώς φιλοξενήθηκε από τον ομοεθνή του στο Αρκαλοχώρι και χωρίς λόγο βρέθηκε μπλεγμένος! Μάλιστα ο 57χρονος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώπιον της ανακρίτριας, κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Από την πλευρά του ο 49χρονος Γεωργιανός παραδέχτηκε τη συμμετοχή του, έδειξε όμως ως εγκέφαλο της υπόθεσης, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, τον προσέγγισε μέσω Τσετσένων στην Αθήνα που τον γνώριζαν
. Το συγγενικό πρόσωπο του 61χρονου γνώριζε ότι το θύμα είχε χρήματα κι έτσι ήρθε σε επικοινωνία με το 49χρονο, δίνοντάς του μάλιστα και τον απόρρητο αριθμό του σταθερού τηλεφώνο του θύματος. Σύμφωνα με όσα είπε ο 49χρονος, του υπεδείχθη το ποσό που θα ζητούσε (οι 100.000 ευρώ), από τα οποία ο ίδιος θα έπαιρνε 3.000 ευρώ, ενώ οι Τσετσένοι απείλησαν ότι αν δεν το κάνει, θα βλάψουν το παιδί του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 57χρονου Γεωργιανού, Γιώργος Κοκοσάλης έκανε λόγο για μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ανακρίτρια θα εξετάσει όπως πρέπει την υπόθεση, στην πορεία της ποινικής εξέλιξης. Ο κ.Κοκοσάλης δήλωσε, παράλληλα, απόλυτα ικανοποιημένος από την ποινκή αντιμετώπιση του πελάτη του.

Οι δύο Γεωργιανοί αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ ο καθένας και την υποχρέωση να εμφανίζονται μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ