2013-08-01 17:11:04
Φωτογραφία για Απάντηση αναγνώστη σε Να τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι πυροσβέστες, αναφέρει αναγνώστης
Λεει μεσα ο "Αναγνωστης" οτι οι 3400 εξ εποχικων δεν εχουν πετυχει σε 5-6 προκηρυξεις της πυροσβεστικης... (αφορά το θέμα: Να τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι πυροσβέστες, αναφέρει αναγνώστης).

Που το ξερει αν εδωσαν καν; Ηταν μπροστα; Που ξερει εαν τους δοθηκε το Δικαιωμα απο το 1998 που ηταν εποχικοι ;

Λεει οτι δεν εχουν περασει γιατρους αγωνισματα κλπ κλπ.

Δεν γνωριζει οτι περασαν και Αγωνισματα και ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 15 γιατρους τους Περνουσαν ολους τους Εποχικους;

Λεει οτι Δεν εχουν απολυτηριο λυκειου ολοι.

Δεν σας ειπε οτι δεν χρειαζοταν πριν 15 χρονια και οτι πολλοι παλιοι Μονιμοι στο Π.Σ και αυτοι δεν εχουν. Να τους πεταξουμε εξω και Αυτους μετα απο 25 χρονια Υπηρεσιας;

Λεει οτι αλλαξαν το Ι και το εκαναν Ι1.

Δεν αλλαξαν Θρησκεια, Χιλιαδες στα Σωματα Ασφαλειας και Στον Ε.Σ αλλαζουν το Ι π.χ μετα απο ατυχημα - μια πτωση με Αλεξιπτωτο, και μετα εχουν Δικαιωμα να Περασουν Ανωτατες Ιατρικες Επιτροπες του Στρατου εαν Θεραπευτουν και εκατονταδες ειναι και στο Π.Σ μονιμοι, οι εποχικοι παλι ειναι το προβλημα ;


Λεει με ενα τηλεφωνο και χωρις κριτηρια μπηκαν Ειναι η ΜΟΝΗ προκηρυξη με ΑΣΕΠ στο Π.Σ και η ΜΟΝΗ που περασε απο τοση ενδελεχη εξεταση...

Λεει οτι ειναι ανθρωποι 45- 50 χρονων.

Ναι πραγματι, ομηροι τοσο καιρο με ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ στο ΚΑΘΗΚΟΝ και ΑΠΕΙΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ επιτελους πριν 2 χρονια ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ και Μπηκαν στο Π.Σ.

οι "Εξ εποχικων" ειναι ανθρωποι που μεχρι και τροικα τους Δεχθηκε γιατι Παιρνουν 700; Και ειναι ασφαλισμενοι στο ΙΚΑ. Δεν επιβαρυνουν το κρατος και ειναι υπεραποδοτικοι για αυτα που κανουν.

Λεει, Λεει, Λεει και Συκοφαντει... ΔΕΝ τα ειπε ΟΛΑ αλλα αυτα που τον Συμφερουν, δεν μπορει κανεις μετα τους "Εξ εποχικων" να βαλει τα Ανηψακια και τα Παιδιακια του μεσα και ας λεει οτι Θελει... Καποιοι φοβουνται οτι χανουν και τα βαζουν με τους Σκληρα εργαζομενους των 700; Και ειναι και ακομοι 1500 που δεν μπηκαν και πρεπει να παραμεινουν στο Π.Σ.

Ολα αυτα που αναφερω ειναι Αληθεια και ουτε τα μισα δεν ανεφερα Σχετικα με τον Πολεμο που Δεχονται οι "Εποχικοι"... Αυτοι που εσβηναν τις Φωτιες 10ετιες τωρα και Δεχονται τοση λασπη. 

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ