2013-08-01 18:17:05
Φωτογραφία για Δήλωση Γιάννη Κωνσταντάτου για τη συνάντηση στο ΥΠ. ΟΙΚ. για Μετρό και Συλλόγους
Από το Γραφείο Τύπου

«Εχθές , 31-7-2013, παραβρεθήκαμε, ως αξιωματική αντιπολίτευση του δήμου Ελληνικού –Αργυρούπολης, στην... συνάντηση που είχαμε με τον Γ.Γ του Υπουργείου Οικονομικών και με τον Πρόεδρο της Ελληνικό Α.Ε., μαζί με τον Δήμαρχο κ. Χρ. Κορτζίδη και εκπροσώπους Συλλόγων.

Προκαλεί έκπληξη, ότι στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε στη συνέχεια ο δήμος, δεν αναφέρεται – όπως έπρεπε – ούτε η συμμετοχή μας στη συνάντηση αυτή, αλλά ούτε η συμμετοχή του επικεφαλή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Λιάπη ! Αυτό επιβεβαιώνει, ακόμη μία φορά, το γεγονός ότι, η δημοτική αρχή επιδιώκει μόνο τον πόλεμο των εντυπώσεων και όχι την ουσία.

Είναι λυπηρό και απαράδεκτο, να διαπιστώνεται συνεχώς, ότι ο δήμαρχος, αφ’ ενός μεν συνεχίζει τα γνωστά σε όλους επικοινωνιακά και κομματικά παιχνίδια του σε βάρος των Συλλόγων και των συμφερόντων του δήμου και, αφ’ ετέρου, άλλα να λέει μέσα στη συνάντηση και άλλα στην ανακοίνωση που εξέδωσε στη συνέχεια. Σε αυτή, κατηγορεί υποκριτικά , ότι δήθεν φταίει μόνο η κυβέρνηση για το Μετρό , τους χώρους στάθμευσης κ.α. και ότι κωφεύει , ενώ ο ίδιος αποδέχτηκε να ξανασυναντηθεί την προσεχή Παρασκευή με τον πρόεδρο της Ελληνικό ΑΕ με βάση συγκεκριμένη ατζέντα!!


Η συζήτηση που έγινε στο ΥΠ. ΟΙΚ. ήταν αποκαλυπτική για τα οικονομικά εγκλήματα που έχουν γίνει μέσα στο π. αεροδρόμιο με τις ευλογίες και την ανοχή του δημάρχου. Μείναμε άναυδοι όταν ακούσαμε για παράδειγμα, ότι ο δήμος χρωστάει στην ΕΥΔΑΠ 700.000 ευρώ για το νερό που καταναλώνονταν εκεί ανεξέλεγκτα (από ποιους άραγε;), παρόμοια και για το ρεύμα της ΔΕΗ, αλλά και για άλλες «δουλειές» και δράσεις που γινόντουσαν εκεί, όπως κατήγγειλαν με στοιχεία οι άνθρωποι της Ελληνικό ΑΕ! Δυστυχώς πολλά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και για το λόγο αυτό θα επανέλθουμε.

Ολα αυτά διότι, ο δήμαρχος παραβλέποντας τη βασική υποχρέωσή του, πρώτα απ’ όλα, να κάνει συνεχείς και πιεστικές παρεμβάσεις με τεκμηριωμένες προτάσεις για αναζήτηση έγκαιρα – και όχι «στο και πέντε» - ουσιαστικών λύσεων με το κράτος, επιδιώκει μονίμως και διαρκώς να συντηρεί ένα ιδιότυπο «αντάρτικο πόλης», για λόγους εντυπώσεων, ιδεολογικών αγκυλώσεών του και κομματικού συμφέροντος. Όπως του είπαν στην συνάντηση , μεταξύ των άλλων: " … Καλή επιτυχία δήμαρχε στον αγώνα σας να ανατρέψετε τον καπιταλισμό, αλλά όσο υπάρχει κράτος και πολιτεία, οι Νόμοι της θα εφαρμόζονται".

Θυμίζουμε τη δήλωση του δημάρχου, ότι θέλει να κάνει ένα νέο ΕΑΜ για να μας σώσει. Όμως, μέχρι τότε, τις συνέπειες αυτής της επικίνδυνης νοοτροπίας του και της πλήρους ανικανότητάς του θα πληρώσουμε όλοι εμείς, που δεν επιθυμούμε νέο εμφύλιο και διχασμό, αλλά μια πόλη ειρηνική, ανθρώπινη και λειτουργική για εμάς και τα παιδιά μας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ