2013-08-01 19:48:03
Φωτογραφία για Υποδύονται τους δημοτικούς υπαλλήλους για να αρπάζουν τα δημοτικά τέλη από ηλικιωμένους !
Ακόμα και τους δημοτικούς υπαλλήλους ... υποδύονται οι απατεώνες που εμφανίζονται στην ενδοχώρα του... Ηρακλείου προσπαθώντας να εξαπατήσουν ηλικιωμένους προκειμένου να τους αρπάξουν ακόμα και τα χρήματα που προορίζονται για τα δημοτικά τέλη.

Ένα περιστατικό που σημειώθηκε στον Άγιο Βασίλειο του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων θορύβησε τη δημοτική αρχή που προχώρησε ακόμα και σε ανακοίνωση έτσι ώστε να ενημερωθούν -κυρίως- οι ηλικιωμένοι κάτοικοι και να μην ανοίγουν την πόρτα και το πορτοφόλι τους σε επιτήδειους.

Έτσι με ανακοίνωση του, ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων ενημερώνει τους Δημότες ότι η διαδικασία είσπραξης των δημοτικών τελών είναι συγκεκριμένη και ακολουθείται με απόλυτη συνέπεια.

Επομένως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με κάποιους επιτήδειους οι οποίοι εμφανίζονται ως υπάλληλοι του Δήμου και ζητούν επιτακτικά χρήματα προκειμένου να εξοφληθούν Δημοτικά Τέλη.

Με αφορμή περιστατικό που σημειώθηκε στον οικισμό του Αγίου Βασιλείου, παρακαλούμε κάθε Δημότη να μεταφέρει το μήνυμα ειδικά σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας οι οποίοι πέφτουν θύματα απατεώνων.

Παρακαλούμε επίσης να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Δημάρχου σε περίπτωση που πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή τους και φυσικά με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ