2013-08-02 09:24:04
Φωτογραφία για Έναν μοναδικό πάροχο cloud υπηρεσιών ζητούν οι χρήστες
H νέα μελέτη της IDC, που παρουσιάστηκε από τη Microsoft στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών (WPC) στο Χιούστον με τίτλο «Successful Cloud Partners: HIGHER, FASTER, STRONGER» υπογράμμισε τις δυνατότητες του cloud computing.

Ειδικότερα, ανέδειξε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη στο cloud για τους συνεργάτες της Microsoft, καθώς η εταιρεία επενδύει σε συσκευές και υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι cloud-oriented συνεργάτες, ορίζονται ως εκείνοι που παράγουν περισσότερο από το 50% των εσόδων τους από το cloud, αυξάνονται με διπλάσιο ρυθμό, κερδίζουν νέους πελάτες δύο φορές ταχύτερα και παράγουν διπλάσιο εισόδημα ανά εργαζόμενο σε σύγκριση με τους μη-cloud oriented συνεργάτες.

H ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι οι πελάτες προτιμούν έναν μοναδικό πάροχο cloud υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών τους σε ποσοστό 63%.

Το 67% αναμένουν να αγοράσουν μια μεγάλη ποικιλία cloud υπηρεσιών από έναν προμηθευτή και το 74% περιμένουν από τον cloud προμηθευτή τους να είναι σε θέση να τους επαναφέρει σε on-premise λύσεις εφόσον αυτό χρειαστεί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ