2013-08-02 16:29:58
Φωτογραφία για ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΧΕ Ο... ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Στον Βιθέντε Μόνχε φέρουν, οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", να έχει καταλήξει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για τα άκρα της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ.

Πρόκειται για γνώριμη φιγούρα στο φίλαθλο κοινό από τη θητεία του σε Ολυμπιακό Βόλου και Ολυμπιακό Πειραιώς. Μάλιστα με τους νταμπλούχους Ελλάδας ο Μόνχε κατέκτησε και το νταμπλ τη σεζόν 2011-12.

Στα 32 του χρόνια πλέον ο Αργεντινός εξτρέμ ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Πέρσι ο Μόνχε αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Ορντουσπόρ.

Οι Λαρνακείς όμως βρίσκονται κοντά και σε τερματοφύλακα. Πρόκειται για τον 23χρονο Λιθουανό τερματοφύλακα Εμιλιάνο Ζούμπας. Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ο Ζούμπας αγωνιζόταν στην πολωνική Μπελσάτοφ και με τις πολύ καλές εμφανίσεις του κέρδισε και κλήση στην Εθνική ομάδα της Λιθουανίας.

Σήμερα (2/8) από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες θα πραγματοποιηθεί και το Fan Day της ΑΕΚ, όπου θα γίνει και η παρουσίαση του φετινού ρόστερ. Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή, πιθανότατα θα δώσει το παρών του και ο Μόνχε, ενώ στην Κύπρο βρίσκεται και ο Ρέινα.


Στην εκδήλωση θα υπάρχουν περίπτερα, τα οποία θα πωλούν αναμνηστικά είδη του συλλόγου, ενώ θα παραβρεθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι θα φωτογραφηθούν και θα μοιράσουν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.

Μια σημαντική στιγμή της σημερινής εκδήλωσης θα είναι η παρουσίαση της επετειακής φανέλας της ΑΕΚ. Μάλιστα στη νέα σεζόν, η ομάδα της Λάρνακας θα αγωνίζεται πότε με τη φανέλα της ΕΠΑ και πότε με του Πεζοπορικού.

Για παράδειγμα στον πρώτο γύρο, υπάρχει η σκέψη να αγωνίζεται στα εντός έδρας ματς με την επετειακή της ΕΠΑ και στα εκτός με αυτή του Πεζοπορικού. Αναμένεται να είναι πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία όπως κάθε χρόνο, όλο και κάποια έκπληξη θα προκύψει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ