2013-08-02 18:14:15
Φωτογραφία για Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ!
Στην ιδιαίτερη σημασία του φιλικού του Σαββάτου (3/8) με τη Λίβερπουλ στάθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τους «κόκκινους» της Αγγλίας σε φιλικό που θα διεξαχθεί προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ για τον φιλανθρωπικό «αγώνα» που δίνει τα τελευταία χρόνια και για τον λόγο αυτό, οι ερυθρόλευκοι, με τοποθέτησή τους στην επίσημη ιστοσελίδα, αναφέρονται στη σημασία του συγκεκριμένου ματς.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον αγγλικό σύλλογο σε ένα φιλικό σπουδαίας σημασίας.

Το σπουδαιότερο φετινό φιλικό της από πολλές απόψεις δίνει το Σάββατο (3/8, 14:45) η ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός μας επιλέχθηκε από τη Λίβερπουλ για την αναμέτρηση που θα δοθεί προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ, για να γιορτάσει μαζί με τους οπαδούς στο Άνφιλντ την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο του Λιμανιού και τις 630 συμμετοχές του, με τον αγώνα να μεταδίδεται τηλεοπτικά στην Ελλάδα από το NovaSports1, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε και από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube την επόμενη ημέρα σε μαγνητοσκόπηση.


Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της φιλικής αναμέτρησης, ο κόσμος στην Αγγλία «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία και αναμένεται να γεμίσει το Άνφιλντ για να τιμήσει τον «θρύλο» του συλλόγου, αλλά και τον «θρύλο» μας!

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός ήταν προσωπική επιλογή του Άγγλου διεθνούς που αναζητούσε έναν αντίπαλο που είχε ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο στην πορεία της επιτυχημένης καριέρας του.

Ο Τζέραρντ είχε σκοράρει απέναντι στην ομάδα μας στις 8 Δεκεμβρίου του 2004 στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, με τον σύλλογο του Μέρσεσαϊντ να φτάνει μέχρι τον τελικό και να κατακτά το τρόπαιο απέναντι στη Μίλαν.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι επέλεξε να μοιραστεί αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή μαζί μας, κάτι που τιμά ιδιαίτερα και τις δύο πλευρές.

Προσφορά από καρδιάς!

Από την πρώτη στιγμή η ομάδα μας ήταν απόλυτα θετική στην πρόταση που της έγινε, καθώς σκοπός του φιλικού δεν είναι μόνο να τιμηθεί ένας παίκτης - σύμβολο.

Ο πρόεδρός μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε να δώσει όλα τα χρήματα που μας αναλογούν - ποσοστό επί των εισπράξεων - σε φιλανθρωπικά ιδρύματα κι αυτή η κοινωνική ευαισθησία αποτέλεσε άλλο ένα σημείο επαφής των δύο συλλόγων.

Κι αυτό γιατί και η Λίβερπουλ θα προσφέρει όλα τα έσοδα στο ίδρυμα που έχει ιδρύσει ο Τζέραρντ, το Steven Gerrard Foundation που στέκεται δίπλα στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Τί είναι το Steven Gerrard Foundation

Το Steven Gerrard Foundation (SGF) ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 και σκοπός του είναι να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Με τον εμβληματικό αρχηγό των «Reds» να δείχνει με κάθε ευκαιρία την ευαισθησία του γύρω από τα παιδικά προβλήματα πάσης φύσεως, το ίδρυμα συγκεντρώνει χρήματα για να προσφέρει σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, οικογενειακά προβλήματα, ζουν στον δρόμο ή δεν χαίρουν της αναγκαίας ιατρικής περίθαλψης ή εκπαίδευσης.

Σε συνεργασία και με άλλους οργανισμούς, το ίδρυμα δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, με ιδιαίτερη φροντίδα για τη γενέτειρα του παίκτη, το Λίβερπουλ.

Το να δώσουμε, λοιπόν, το παρών ως Ολυμπιακός σε μία τέτοια φιλική αναμέτρηση αποτελεί αναντίρρητα τιμή για εμάς και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την παγκόσμια αναγνώριση της οποίας χαίρει η ομάδα μας!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ