2013-08-02 21:44:09
Φωτογραφία για ΤΖΕΡΑΡΝΤ : ΝΙΩΘΩ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ!
Ο Στίβεν Τζέραρντ παραδέχθηκε σε νέες του δηλώσεις στον αγγλικό Τύπο πως αισθάνεται άγχος, νευρικότητα και παράλληλα ενθουσιασμό για το φιλικό ματς του Σαββάτου με της Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας για τον αγώνα του Σαββάτου σε αγγλικά ΜΜΕ ο Τζέραρντ υπογράμμισε: «Είναι για μένα κάπως... σουρεάλ η κατάσταση. Κάποιες φορές θα πρέπει να... τσιμπήσω τον εαυτό μου για να διαπιστώσω το πόσο καλά πήγε η καριέρα μου στην ομάδα. Έχω αρχίσει να νιώθω άγχος, νευρικότητα και ενθουσιασμό για το ματς!».

Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια ο ίδιος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό -που θα έχει μεγάλη κάλυψη από βρετανικά και όχι μόνο ΜΜΕ- «ήθελα να είναι ένα σοβαρό ματς. Δεν επιθυμούσα έναν αγώνα σε χαμηλό τέμπο. Με τέτοιον αντίπαλο σίγουρα θα είναι μία ενδιαφέρουσα και δυνατή αναμέτρηση».

Ο έμπειρος άσος, που... ανακρίθηκε αρκετά από Άγγλους ρεπόρτερ, επισήμανε πως η Λίβερπουλ είναι σε καλή κατάσταση και ό,τι έως τώρα έχει κάνει εξαιρετική προετοιμασία. «Μέχρι τώρα όλα καλά. Έχουμε όμως ακόμα δρόμο και σκληρή δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».


Όσο για το δικό του επίπεδο ετοιμότητας το χαρακτήρισε ιδιαίτερα καλό. «Έχω κάνει προπονήσεις και είμαι καλά. Νιώθω δυνατός και έτοιμος. Για να είμαι ακριβής ποτέ μου δεν ένιωσα καλύτερα! Δεν έχω αισθανθεί ποτέ τόσο... ΟΚ», είπε.

Για τον ανταγωνισμό και τα μεγάλα ποσά που δαπανώνται στις άλλες μεγάλες ομάδες στην Αγγλία ο Τζέραρντ κατέστησε σαφές πως η ομάδα του πρέπει να μείνει κοντά στην κορυφή.

«Νομίζω πως η ιστορία της ομάδας μας και η δυναμική της μιλούν από μόνες τους. Η τουρ που κάναμε προσέλκυσε περίπου μισό εκατομμύριο φιλάθλους και αυτό και μόνο δείχνει πως μεγάλος σύλλογος είναι η Λίβερπουλ. Ότι και να λέμε από εκεί και πέρα είναι περιττό».

Σχετικά με το θέμα του Λουίς Σουάρες προσέθεσε από την δική του μεριά: «Ο μόνος που ξέρει τι γίνεται είναι ο ίδιος ο Λουίς. Έχει να πάρει μία μεγάλη απόφαση και όλοι οι συμπαίκτες του οφείλουν να του δείξουν σεβασμό και να του δώσουν χώρο. Όλοι στον σύλλογο ξέρουν τι θέλω εγώ να κάνει. Άπαντες γνωρίζουν το πόσο τον εκτιμώ και ό,τι θέλω να μείνει. Το τι θα πετύχουμε φέτος εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το εάν θα μείνει ή θα φύγει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ