2013-08-03 18:07:08
Φωτογραφία για Τα έχωσαν στον ... Καρατζαφέρη οπαδοί της ΑΕΚ σε «επίσκεψη» στα γραφεία του
Διαμαρτυρία στον πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη έκαναν οπαδοί της ΑΕΚ στα γραφεία του κόμματος και στο κανάλι ΑΡΤ, διαμαρτυρόμενοι για την αρνητική στάση του όσον αφορά τη χρηματοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ από την Περιφέρεια Αττικής, με το ΛΑ.ΟΣ να διαψεύδει πως είναι αρνητικό σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μετά την «επίσκεψη» των οπαδών της ΑΕΚ, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του κόμματος Νίκος Γεωργαντζόγλου, ο οποίος παλαιότερα ήταν και πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος της ΑΕΚ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει πως ο κ. Καρατζαφέρη είναι κατά της χρηματοδότησης του γηπέδου της ΑΕΚ με 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, μεταδίδει το aek365.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Γεωργαντζόγλου:

«Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που αναφέρεται στις διαμαρτυρίες μερίδας οπαδών της ΑΕΚ κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής.


Ο πρόεδρος μας, Γιώργος Καρατζαφέρης, ποτέ δεν δήλωσε ότι είναι κατά της απόφασης του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, να προσφέρει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, ως πριμοδότηση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ως ΛΑ.Ο.Σ. έχουμε αποδείξει τον τελευταίο χρόνο και όχι μόνο, ότι είμαστε δίπλα στην ΑΕΚ και στα προβλήματα της και θέλουμε να βοηθήσουμε στο να καταφέρει να κατασκευάσει το νέο γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, με όποιον τρόπο μπορούμε. Θεωρούμε ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ που διαμαρτυρήθηκαν χθες, στο κανάλι ΑΡΤ και στα γραφεία του κόμματος, έχουν παραπληροφορηθεί και δεν γνωρίζουν τις προσπάθειες του κόμματος μας, προκειμένου να βρει η ΑΕΚ τον δρόμο της.

Για την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του ΛΑ.Ο.Σ.

Νίκος Γεωργαντζόγλου»
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ