2013-08-03 19:14:10
Φωτογραφία για ΜΕ... CHAMPIONS LEAGUE Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Όλα δείχνουν και θα αποτελέσει έκπληξη αν γίνει κάτι διαφορετικό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", πως η Δημόσια Τηλεόραση θα δείξει την βασική επιλογή αγώνα των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη 21 Αυγούστου.

Όπως θα μεταδώσει την κλήρωση της φάσης των ομίλων, αλλά και τον αγώνα του Σούπερ Καπ (29 και 30/8 αντίστοιχα). Κυβερνητικοί παράγοντες έδωσαν μέσα στην εβδομάδα προς την TEAM διαβεβαιώσεις ότι θα τηρηθούν οι όροι της σύμβασης τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ (τριετία 2013-16) που υπέγραψε η ΕΡΤ.

Είναι, άλλωστε, κάτι περισσότερο από οφθαλμοφανές ότι δίχως Τσάμπιονς Λιγκ ο νέος δημόσιος τηλεοπτικός φορέας δεν θα έχει ισχύ στον αθλητικό τομέα ακόμα και αν διατηρήσει όλα τα υπόλοιπα αθλητικά δικαιώματα που είχε η ΕΡΤ.

Μόλις την περασμένη τηλεόραση η ΕΔΤ μετέδωσε το Γκραν-Πρι της Φόρμουλα 1 απ’ την Ουγγαρία και ενώ ακόμα δεν υπήρχε (τυπικά) ούτε ένας εργαζόμενος και βρισκόταν σε ισχύ η πρώτη προκήρυξη. Το ερώτημα είναι, πλέον, ποιοι θα διαχειριστούν δημοσιογραφικά την πρώτη βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ του μεταβατικού φορέα, καθώς μπορεί να μην είναι δα και στο πλαίσιο φάσης ομίλων, αλλά πρέπει να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις προς τους χορηγούς του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σε άλλη περίπτωση θα υπάρξει ενεργοποίηση ρητρών. Πάντως, τα ιδιωτικά κανάλια ελεύθερης εμβέλειας (ΑΝΤ1, Alpha, ΣΚΑΙ) περιμένουν στην «γωνία», για να εκμεταλλευτούν την όποια αδυναμία της δημόσιας τηλεόρασης να ανταποκριθεί προς τις διαβεβαιώσεις στην ΤΕΑΜ (αφορούν και στο οικονομικό σκέλος).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ