2013-08-04 11:07:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Το «στημένο» ξύλο τους έφερε στα δικαστήρια
Εικόνες βγαλμένες από την ταινία «ο γόης» που γυρίστηκε το ’69 σε σκηνοθεσία Γ. Δαλιανίδη με πρωταγωνιστές τον Κ. Βουτσά, τον Χρόνη Εξαρχάκο και τη Νόρα Βαλσάμη και τον, όπου προκειμένου ο πρώτος να ‘ρίξει» τη «Νάρα» έπαιξε σικέ ξύλο με τον δεύτερο εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα.. σε δρόμο πίσω από την πλατεία Ομονοίας.

Μόνο που αυτή τη φορά το «κλεμμένο» σενάριο δεν είχε το ίδιο τέλος αφού η φαρμακοποιός δεν έπεσε αλλά ακόμα χειρότερα οι δυο φίλοι κατέληξαν στα δικαστήρια.

Η συμφωνία μεταξύ των δυο φίλων προέβλεπε να παίζουν ξύλο μπροστά στην γλυκιά φαρμακοποιό, με τον ενδιαφερόμενο να ζητά το λόγο από τον δήθεν άγνωστο, επειδή την ενοχλούσε.

Ο δρόμος έξω από το φαρμακείο ήταν το σκηνικό της νέας “version” για την ταινία του Δαλιανίδη μόνο που τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, καθώς το πείραγμα προς την ιδιοκτήτρια έφερε όντως την παρέμβαση του ενδιαφερόμενου με τους δυο φίλους – αλλά άγνωστους για την ηρωίδα –οι οποίοι άρχισαν να παίζουν ξύλο μπροστά στα έκπληκτά μάτια της αλλά και στα μάτια περαστικών.


Το επεισόδιο μετά από λίγες «ψιλές» πολλές από τις οποίες μόνο «ψιλές» δεν ήταν έληξε χάρη στην παρέμβαση διερχομένων , μόνο που το «μήλο της έριδος» δεν θαμπώθηκε από τον ηρωισμό του ενδιαφερόμενου τον οποίο απλά ευχαρίστησε και αποχώρησε από τον τόπο του συμβάντος.

Τα χειρότερα ωστόσο για τον επίδοξο «γόη» ήρθαν λίγες ημέρες αργότερα καθώς ο …φίλος που τις …έφαγε κατέθεσε μήνυση σε βάρος του και μάλιστα έβαλε μάρτυρες κατηγορίας αυτούς που τους «χώρισαν»

Η συνέχεια είναι πιο διασκεδαστική καθώς ο μηνυθείς στην προσπάθειά του να βρει μάρτυρες υπεράσπισης υποχρεώθηκε να αποκαλύψει το ‘στημένο» του πράγματος στο αντικείμενο του πόθου του!

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ