2013-08-05 08:40:02
Φωτογραφία για Σάββας Αναστασιάδης: ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ  “ ΠΕΡΙ  ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ”
Εάν ο κ. Στουρνάρας με τη δήλωσή του υπονοεί ότι ο ίδιος ως τεχνοκράτης εργάζεται και ειρωνεύεται τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου για το έργο τους, οφείλουμε να κάνουμε σαφές προς τον ίδιο και προς κάθε κατεύθυνση ότι  αξιολογήσεις εκ του ασφαλούς είναι εύκολο να κάνει κάποιος.

Ας μη τα λέει όμως αυτά  σε εμάς που κάθε μέρα είμαστε με τον λαό, ζούμε και αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που περνά και παλεύουμε προσπαθώντας να ισορροπήσουμε ανάμεσα σε επώδυνες αποφάσεις και στην στήριξη των πολιτών.

-    Εάν από την άλλη πιστεύει ότι οι Βουλευτές εργάζονται πολύ και πιθανόν να έχουν κουραστεί, τονίζουμε ότι η κούραση είναι ξένη προς εμάς, μιας και η ψήφος του Ελληνικού λαού που μας έστειλε να τον εκπροσωπήσουμε στη Βουλή, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο και το αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος απέναντι σ΄αυτόν, αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο και την κινητήριο δύναμή μας.

-    Σε κάθε περίπτωση οφείλει να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στους Βουλευτές που ζουν καθημερινά ανάμεσα στους πολίτες και τα προβλήματά τους,  κάτι που ο ίδιος φαίνεται να μη γνωρίζει.

     Σάββας  Ι.  Αναστασιάδης

Βουλευτής  Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης 
Πηγή
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ