2013-08-05 11:33:24
Φωτογραφία για Ιθάκη – ΣΕ αργία τίθεται ο  άτακτος δήμαρχος ΒΙΝΤΕΟ …!!!
Το πειθαρχικό συμβούλιο   του άρθρου 234 του Ν 3852/2010 το οποίο αποτελείται από τρεις προέδρους εφετών, έναν εκπρόσωπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και έναν εκπρόσωπο της ΚΕΔΕ απεφάνθη καιο μάλιστα ομόφωνα.

 Ο δήμαρχος Ιθάκης, Γιάννης Κασσιανός,  ελέγχεται για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα κι άρα…, πρέπει να τεθεί σε αργία…!!! 

Η εν λόγω απόφαση εστάλη στον υπουργό εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, κι ακολούθως θα κοινοποιηθεί στον    γενικό 

γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου Μ. Αγγελάκα για τα περαιτέρω…!!!      

               

το 1995 είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ περίμενε μια Βραζιλιάνα συνεργάτιδά του, που όμως συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού με κοκαΐνη στα… τακούνια των παπουτσιών της!

είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών ετών, ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε από την αποφυλάκισή του ως την εκλογή του, είχε καταδικαστεί αρκετές φορές για υπεξαίρεση και χρέη προς το Δημόσιο  


τον Ιούλιο του 2011, κι αφού είχε εκλεγεί δήμαρχος τον Οκτώβριο του 2010, το κότερό του «Arise» είχε δεσμευθεί από το ΣΔΟΕ, λόγω του ότι δε διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα. Παρά ταύτα, το χρησιμοποίησε για να ταξιδέψει μέχρι το Κατάκολο για να παραλάβει καλλονές από 30 χώρες , οι οποίες θα φωτογραφίζονταν στην Ιθάκη για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Τουρισμός».

Για όλα τα ανωτέρω είχαν εγερθεί ενστάσεις για το κατά πόσο είναι νόμιμη η εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου…!!!

Ο βίος κι η πολιτεία του άτακτου δημάρχου δεν κλείνει με τα παραπάνω. Πριν από λίγους μήνες είχε χαστουκίσει δημοτικό σύμβουλο εν ώρα συμβουλίου, ενώ ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής , είχε προαναγγείλει την έκπτωσή του από τον περασμένο Μάρτιο…!!!

                                                                   Γ. Σπ. Π
communenews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπούκαρε γυμνός σε κηδεία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπούκαρε γυμνός σε κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ