2013-08-29 18:35:04
Φωτογραφία για Guardian: Με πιλότους καμικάζι θα απαντήσει η Συρία - 8000 καμικάζι του Ισλάμ έτοιμοι να πέσουν στη μάχη
Τουλάχιστον 8.000 μαχητές αυτοκτονίας έτοιμοι να αντεπιτεθούν στα αμερικανικά αεροσκάφη, αποκαλύπτει Σύρος αξιωματικός στη βρετανική εφημερίδα  

Το ιαπωνικό μοντέλο στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ετοιμάζεται να εφαρμόσει η Συρία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian.

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται αξιωματικό του συριακού στρατού, που υποστηρίζει ότι

13 πιλότοι σχημάτισαν πλήρωμα μαρτύρων αυτοκτονίας για να επιτεθούν στα πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ από κοινού με τη Χεζμπολάχ και το Ιράν.

Δήλωση, με την οποία  δέχθηκαν να σχηματίσουν πλήρωμα μαρτύρων αυτοκτονίας, υπέγραψαν μάλιστα οι 13 πιλότοι, αποκάλυψε ο 30χρονος αξιωματικός, που υπηρετεί σε μονάδα αντιαεροπορικών κοντά στη Δαμασκό.

«Αν οι ΗΠΑ και η Βρετανία εξαπολύσουν έστω και έναν πύραυλο, εμείς θα απαντήσουμε με τρείς ή τέσσερις και αν τα πολεμικά αεροσκάφη τους εισβάλλουν στον εναέριο χώρο μας, τότε θα αντιμετωπίσουν κόλαση φωτιάς» δήλωσε ο πιστός στον Άσαντ αξιωματικός.


«Ακόμα και αν δεν μπορούσε να καταρρίψουμε τα αεροσκάφη τους με αντιαεροπορικά πυρά, έχουμε πιλότους που είναι έτοιμοι να επιτεθούν σε αυτά τα ξένα αεροπλάνα με τα δικά τους μαχητικά και να τα τινάξουν στον αέρα» συμπλήρωσε.

Εγώ ο ίδιος είμαι έτοιμος να ανατινάξω τον εαυτό μου εναντίον αμερικανικών αεροπλανοφόρων, προκειμένου να αποτρέψω μια ενδεχόμενη επίθεση στη Συρία και το λαό της».

«Υψηλό» χαρακτήρισε το ηθικό του συριακού στρατού, ενώ παράλληλα προειδοποίησε για τη συμμετοχή της Χεζμπολάχ και του Ιράν «Θα πρέπει να ξέρετε ότι το Ιράν και η Χεζμπολάχ τους μαχητές θα πρέπει να αγωνίζονται μαζί μας, χέρι-χέρι. Έχουμε μια συμμαχία προστασίας. Είμαστε το τσεκούρι αντίστασης έναντι στο δυτικό κόσμο».

Μιλώντας για τη χημική επίθεση την περασμένη εβδομάδα στα προάστια της Δαμασκού, αρνήθηκε τη συμμετοχή των κυβερνητικών δυνάμεων και είπε ότι η σχετική είδηση προκάλεσε σοκ, ακόμη και εντός του συριακού στρατού.

Η εφημερίδα δηλώνει, πάντως, ότι δεν μπόρεσε να διασταυρώσει την πληροφορία, προσθέτοντας, όμως, ότι ο συγκεκριμένος αξιωματικός έχει επικοινωνήσει πολλές φορές τους τελευταίους 12 μήνες προσφέροντας αξιόπιστες πληροφορίες για συγκρούσεις ανάμεσα σε αντάρτες και τις δυνάμεις του Άσαντ.

Άσαντ: Θα βγούμε νικητές

Θέλοντας να τονώσει το ηθικό του στρατού και των οπαδών του ο Σύρος πρόεδρος, Μπασάρ αλ Άσαντ, όπως μεταδίδει η εφημερίδα αλ-Ακμπάρ του Λιβάνου, είπε ότι η χώρα του θα βγει «νικήτρια» από μια αναμέτρηση με τις ΗΠΑ. Μιλώντας ενώπιον Σύρων αξιωματούχων ο πρόεδρος της χώρας ανέφερε ότι «από την έναρξη της κρίσης, εσείς το ξέρετε, περιμένουμε τη στιγμή που ο πραγματικός μας εχθρός θα αποκαλυφθεί. Γνωρίζω ότι το ηθικό σας είναι υψηλό και ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε επίθεση και να προασπίσετε την πατρίδα. Είναι μια ιστορική αναμέτρηση από την οποία θα βγούμε νικητές».

ΠΗΓΗ: exedra.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ