2013-08-30 12:52:26
Φωτογραφία για Στρέφεται σε Φιγκερόα ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός επαναπροσέγγισε τον Λουτσιάνο Φιγκερόα και συζητά την ανανέωση του συμβολαίου του, προκειμένου ο Αργεντινός να πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Στροφή σε μία δοκιμασμένη λύση κάνει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει στην κορυφή της επίθεσης, αφού είναι δεδομένο ότι μία ολόκληρη σεζόν δεν μπορεί να βγει μόνο με τον Μάρκους Μπεργκ.

Τις τελευταίες ώρες η διοίκηση της ΠΑΕ συζητά με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ο Αργεντινός επιθετικός να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το Τριφύλλι.

Πρόκειται για τον τρίτο κύκλο επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις δύο προηγούμενες να έχουν αποβεί άκαρπες. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα ο Φιγκερόα δεν δέχτηκε κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί και ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να συμφωνήσει με έναν από τους στόχους του.

Οπότε, η περίπτωση να πορευτούν ξανά μαζί η ομάδα και ο ποδοσφαιριστής μετά από ένα αρκετά καλό εξάμηνο, φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστική. Στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις ώστε να κριθεί οριστικά η επάνοδος του 32χρονου στράικερ στην Ελλάδα.

Πάντως, εφόσον τελικά ευοδωθεί η διαπραγμάτευση με τον Φιγκερόα, ο έως τώρα χειρισμός από τον τεχνικό διευθυντή αποδεικνύεται όχι και τόσο αποτελεσματικός και θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και να μην χρειαζόταν να φτάσει στο παρά ένα ώστε να παραμείνει ο Λούτσο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ