2013-09-16 17:00:12
Φωτογραφία για ΤΑ... ΣΕΝΑΡΙΑ 11ΑΔΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ!
Ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού για ακόμα ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με την Ξάνθη, με τον νεαρό μέσο να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και τον Μίτσελ να σκοπεύει να επιβραβεύσει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή δίνοντάς του θέση βασικού στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλει ο Σάμαρης και γι' αυτό ρίχνει στα... βαθιά τον παίκτη, ο οποίος θ' αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Σάμαρης, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο κόφτης των ερυθρόλευκων και αν μη τι άλλο η παρουσία του στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξει καθοριστικό ρόλο, καθώς ο νεαρός μέσος θα κληθεί να δώσει πολλές μάχες με τους αντιπάλους του.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις άλλες επιλογές του Μίτσελ για τη βασική ενδεκάδα του Θρύλου, όλα δείχνουν ότι ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Τσόρι Ντομίνγκεζ έχουν θέση στο πλάνο του Μίτσελ. Ο Τσόρι δίπλα στον Σάμαρη και ο Φουστέρ πίσω από τον σέντερ φορ, προκειμένου να έχει ρόλο τρίτου μέσου όταν οι ερυθρόλευκοι θα αμύνονται.


Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του Κάμπελ στη βασική ενδεκάδα (στο δεξί άκρο της επίθεσης) ενώ το ερωτηματικό σχετίζεται με το αν ο Μίτσελ θα επιλέξει να παίξουν στο αρχικό σχήμα και Σαβιόλα και Μήτρογλου.

Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχουν δύο σενάρια...

Το ένα αφορά τη χρησιμοποίηση του Σαβιόλα στο αριστερό άκρο της επίθεσης με τον Μήτρογλου να παίζει στην κορυφή, και το δεύτερο έχει να κάνει με τον Μήτρογλου σέντερ φορ, τον Σαβιόλα πίσω του και τον Φουστέρ στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με εντολή όμως να συγκλίνει για να πιέζει.

Σε όλα τα σενάρια αυτά πάντως μένει εκτός ο Βλάντιμιρ Βάις, καθώς ο Μίτσελ δείχνει να προτιμά τον Φουστέρ. Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξει ο Ολυμπιακός μ' έναν επιθετικό (σε αυτή την περίπτωση σέντερ φορ θα είναι ο Σαβιόλα) και να μείνει ο Μήτρογλου στον πάγκο.

Ωστόσο φαίνεται στην παρούσα φάση πως ο Μίτσελ δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του για το συγκεκριμένο θέμα και όλα είναι ανοιχτά. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων»θα περιμένει και τη σημερινή προπόνηση για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ