2013-09-16 19:48:59
Φωτογραφία για Εισιτήριο επιστροφής για την Εθνική
Αδύναμη στα ποσοστά των σουτ η ελληνική ομάδα

Εισιτήριο επιστροφής έβγαλε η ελληνική ομάδα, καθώς οι παίκτες του Τρινκιέρι δεν τα κατάφεραν, χάνοντας και την τελευταία τους ελπίδα μετά την ήττα με 92 - 88 από τους Κροάτες. Οι δύο ομάδες πάλεψαν στήθος με στήθος με την εθνική να εμφανίζεται απογοητευτική στα τρίποντα. Ο αγώνας οδηγήθηκε σε παράταση καθώς η κανονική διάρκεια έληξε με σκορ 70-70, ενώ ακολούθησε και δεύτερη παράταση στη συνέχεια σε έναν αγώνα για γερά νεύρα.

Παρά τα λίγα λάθη για την Εθνική και τα σχεδόν τριπλάσια για την Κροατία, η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Οι παίκτες μας κατάφεραν στο τέταρτο δεκάλεπτο να κλείσουν την ψαλίδα στα ριμπάουντ, όμως η διαφορά στα ποσοστά ευστοχίας παρέμενε σημαντική, δίνοντας το εισιτήριο της επιστροφής στα χέρια των Ελλήνων παικτών.

Ο Μπουρούσης ήταν από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ομάδας, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι.


Παρόλ' αυτά όμως, η αμυντική αδυναμία της Εθνικής στην περιφέρεια χτύπησε για ένα ακόμα παιχνίδι στο μάτι. Ο Ούκιτς πέτυχε γρήγορα 7 πόντους, για να πάρει τη σκυτάλη ο Ντρέιπερ με 9.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όποιον νικήσαμε στα φιλικά, χάσαμε στις μεταξύ μας αναμετρήσεις στη Ευρωμπάσκετ, ενώ όλες πέρασαν στην οκτάδα.

Οι παίκτες του Τρινκιέρι κατέλαβαν την 6η και τελευταία θέση του 6ου ομίλου, ενώ οι Κροάτες τερμάτισαν πρώτοι και θα αντιμετωπίσουν σε νοκ άουτ χιαστί προημιτελικό την 4η του 5ου ομίλου, Ουκρανία.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 36-34, 51-50, 70-70 (κ.α.), 77-77 (1η παρ.), 92-88 (2η παρ.)

http://www.news.gr/athlhtika/mpasket/article/94734/eisithrio-epistrofhs-gia-thn-ethnikh.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ