2013-09-16 20:05:04
Φωτογραφία για Δεν άντεξε την πίεση ο δημοτικός αστυνομικός...
Μετά από δύο εβδομάδες μάχης στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, άφησε τελικά το περασμένο Σάββατο την τελευταία του πνοή ο 53χρονος δημοτικός αστυνομικός Αλέκος Μιχάλας, που υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, μετά το οποίο προκλήθηκαν αλυσιδωτές επιπλοκές στην υγεία του που επιβάρυναν δραματικά την κατάσταση του.

Με απόφαση της οικογένειάς του, δρομολογήθηκε η διαδικασία δωρεάς οργάνων του, εκ των οποίων οι κερατοειδείς παρέμειναν στο ΠΑΓΝΗ, όπως έγραψε το cretalive.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5.00 το απόγευμα στο νεκροταφείο Ζωγράφου στην Αθήνα. Όπως είναι γνωστό, ο άτυχος άνδρας βίωσε μια ισχυρότατη συναισθηματική πίεση, μετά την ανακοίνωση των κυβερνητικών σχεδίων για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, γεγονός που του είχε προκαλέσει πολύ έντονο στρες .

Οι συνάδελφοί του τον θυμούνται να βρίσκεται συνεχώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι και να προσπαθεί να μάθει νέα για το εργασιακό μέλλον των δημοτικών αστυνομικών, που από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν αντιμέτωποι με την κατάργηση των οργανικών τους θέσεων, προκειμένου να επιτευχθεί το πλάνο των απολύσεων που υποσχέθηκε η Κυβέρνηση στην Τρόικα.

Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε βαθειά οδύνη και θλίψη στους συναδέλφους του, που τον αποχαιρέτησαν χθες σε μια σεμνή τελετή στο ΠΑΓΝΗ. Ολόκληρη η δημοτική αστυνομία είπε το «τελευταίο αντίο στον καλό συνάδελφο» που τόσο άδικα και απρόσμενα έφυγε από τη ζωή….

"Πατρίς"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ