2013-09-16 22:14:17
Φωτογραφία για Σημαντική νίκη του ΠΑΣ επί του Ατρομήτου
Το γκολ του Τσουκαλά ήταν αρκετό για τον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να επικρατήσει με 1-0 του Ατρομήτου και να ανέβει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς. Ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Δοκάρι ο Ατρόμητος με τον Φυτανίδη.

Την δεύτερή του εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ της Δευτέρας (16/9) ανεβαίνοντας έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Super League.

Η ομάδα της Ηπείρου με γκολ του Τσουκαλά στο 67' νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο σε ένα ματς το οποίο είχε αρκετές φάσεις και τους Περιστεριώτες ένα δοκάρι με τον Φυτανίδη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό. Μέχρι το 25΄τουλάχιστον οι δύο ομάδες είχαν φάσεις, αλλά έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, με τον Ατρόμητο να έχει την πιο μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε πιο πολύ το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και σε μια από αυτές σκόραρε με τον Τσουκαλά και πήρε τη νίκη. Ο Ατρόμητος "ξύπνησε" μετά το 70' και θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ.


Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: Ιωάννης Κάμπαξης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (87' Μπέριος), Λίλα, Τσάβες, Ντε Βινσέντι (76' Κεϊτά), Κοροβέσης (56' Βίλα), Ίλιτς.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (82' Καραμάνος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ουμπίδες, Ιγκλέσιας, Γκαρσία (73' Γεωργίου), Μπρίτο, Ναπολεόνι (66' Καραγκούνης), Παπαδόπουλος.

Γκολ: Τσουκαλάς (67', ΠΑΣ Γιάννινα)

Κίτρινες κάρτες: Ντάσιος (52', ΠΑΣ Γιάννινα), Κρητικός (94', ΠΑΣ Γιάννινα)-Φυτανίδης (45', Ατρόμητος), Καραγκούνης (75' Ατρόμητος)

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό στο Στάδιο των Ιωαννίνων τόσο με τους γηπεδούχους, όσο και τους φιλοξενούμενους να έχουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 5ο λεπτό ο Φυτανίδης δοκίμασε ένα μακρινό σουτ για τον Ατρόμητο με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 9' την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ναπολεόνι.

Ο ΠΑΣ απάντησε στο 11', όταν ο Τσάβες μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Τσενάμο.

Στο 15', ο Ναπολεόνι γύρισε την μπάλα από αριστερά για τον Παπαδόπουλο, ο οποίος καθυστέρησε, αλλά τελικά έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Βελλίδη να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα (17') ο Τσάβες έκανε το ξαφνικό σουτ με τον Τσενάμο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και με δυσκολία να διώχνει σε κόρνερ.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ είχε δύο καλά σουτ με τον Ίλιτς στο 29' και τον Τσουκαλά στο 43' με τον Τσενάμο και στις δύο περιπτώσεις να μπλοκάρει την μπάλα.

Ξεκλείδωσε την άμυνα με Τσουκαλά

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με χαλαρούς ρυθμούς από τις δύο ομάδες που σταδιακά ανέβασαν την απόδοσή τους και μετά το 60 άρχισαν να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο 64', ο Ουμπίδες για τον Ατρόμητο δοκίμασε ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (67') ήταν η σειρά του ΠΑΣ Γιάννινα να βγει στην αντεπίθεση και να "ξεκλειδώσει" την άμυνα του Ατρομήτου.

Ο Βίλα μπήκε  από δεξιά στην περιοχή του Ατρομήτου, έκανε την πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Τσουκαλά και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 71', όταν ο Φυτανίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Βελλίδη.

Στο επόμενο λεπτό ο Ταυλαρίδης έκανε μια ωραία κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 84' το σουτ του Ουμπίδες ήταν αδύναμο και ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Ατρόμητος πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα και έτσι ο ΠΑΣ πήρε την δεύτερή του εντός έδρας νίκη και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο MVP της αναμέτρησης 

Ο Σταύρος Τσουκαλάς είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο 25χρονος μέσος πέτυχε το γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα και του χάρισε το δεύτερο εντός έδρας "τρίποντο".

Η απογοήτευση

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στάθηκε άτυχος σε δύο περιπτώσεις στην μια μάλιστα καθυστέρησε αρκετά και θα μπορούσε να είχε κερδίσει κάτι καλύτερο για τον Ατρόμητο.

Στατιστικά1Γκολ 01Ασίστ 011Τελικές Προσπάθειες 135Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 34Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 62Κεφαλιές 43Αποκρούσεις 416Επεμβάσεις 1721Κλεψίματα 2313Φάουλ 122Οφσάιντ 114Κόρνερ 447Λάθη 446/25   Γεμίσματα 8/24

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ιταλία-Ισπανία 86-81(70-70)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ιταλία-Ισπανία 86-81(70-70)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ