2013-09-17 00:45:49
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ.
Ενδεκάδα με τον Σάμαρη και τον Μασάντο στον άξονα και τους Σαβιόλα και Μήτρογλου στην επίθεση σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Μίτσελ.

Ο Ρομπέρτο θα πάρει και πάλι τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ελλείψει Σαλίνο και άλλης επιλογής θα βρεθεί ο Μανιάτης. Τα δύο στόπερ θα είναι ο Μανωλάς με τον Σιόβα και αριστερά με δεδομένο πως ο Μπονγκ δύσκολα θα προλάβει θα είναι ο Χολέμπας.

Οι Σάμαρης και Μασάντο φαίνεται να είναι τα δύο φαβορί για την μεσαία γραμμή με τους Φουστέρ, Κάμπελ και Βάις να διεκδικούν δύο θέσεις για τα άκρα. Όσον αφορά την επίθεση είναι πια ιδιαίτερα πιθανό ο Μήτρογλου να αγωνιστεί λίγο πιο μπροστά από τον Σαβιόλα.

Υποψήφιοι για την βασική 11άδα είναι και ο Εντινγκά και ο Γιαταμπαρέ. Άλλωστε, όπως διευκρίνισε ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις του δεν θα αλλάξει τίποτα ως προς την φιλοσοφία του πρωταθλήματος. Θέλει δηλαδή να κατεβάσει ένα άκρως επιθετικό Ολυμπιακό και στο σημαντικό και δύσκολο αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του Champions League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συναυλία στο ΕΜΠ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συναυλία στο ΕΜΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ